Miert nem mennek a szamitogepen a jatekok? Vegigbongesztem de nem talaltam valaszt.
Figyelt kérdés
A szamitogepet karacsonykor vettuk,azaz akkor raktak ossze inernetrol rendelt alkatreszekbol...A gep a kisfiame es szinte csak jatszasra hasznalja,azert kellet a regit lecserlni mert azon mar majdnem semmi nem ment...a szerelo rendelte de sajnos meg rosszabb mint a masik.Amit tudok rola AMD FX 63`` SIX CORE PROCESSZOR 3,5 GHz,a RAM 8GB,GT730 4GB,Ez utolso nem tudom mi.Elso szerelo lefuttatott valami programot azt mondta minden alkatresz tokeletesen mukodik.A jatekok tovabbra sem mennek...Masodik szerelo keves a hutes a videokartzanak,tett ra meg egy hutozselet...jatek nix...harmadik uj windows kell,tett ra egy10est el se indul..negyedik vissza windows 7,ugy megy mint reg...azaz sehogy...otodik az mar team vieweren keresztul rakott ra egy csomo programot...semmi...tehat akad minden, az is ami a masik gepen xp windowsssal ment.minecraft,far cry 4,metal gear,semmi nem megy vagy el se indul vagy akad...De neha meg a letoltott fil is akad...azert 200000ft ert tobbet vartunk...valakinek meg valami otlet hogy mi lehet a gond?Koszi elore .is.2016. máj. 25. 20:49
1/13 anonim válasza:
A szerelő ismerősötök családtak vagy jóban vagytok vagy csak egy szerelő?
2/13 anonim válasza:
Azért nem mennek a játékok mert a videokártya egy hulladék....
Mielőtt összerakattad volna ezt a gépet kerhettél volna tanácsot mert ez az egész dolog több sebből vérzik.
3/13 A kérdező kommentje:
aki osszerakta,az egy ismeros,aki mar ezer ilyet csinalt.Mikor visszavittuk elsojere meg hozza azt mondta nincs semmi baja...elhoztuk...a masodik aki csak programot futtatott az rendesen szervizbe dolgozik...a harmadik ugyancsak o a hutozseles...negyedik is szamitogeoes uzletbe van o a windowsos,es vegul a team vieweres az egy ugyes haver csak angliaba van...
2016. máj. 25. 20:58
4/13 A kérdező kommentje:
a videokartya nagyon szuper lett bele veve....hacsak valaki idokozbe ki nem cserelte...de amugy se ment mar startbol...
2016. máj. 25. 21:00
5/13 A kérdező kommentje:
nem en valogattam ossze...nem ertek hozza..es direkt ugy kertem hogy lehessen rajta jatszani ne csak a 20 evvel ezelotti jatekokat...de meg aki megnezte az alkatreszeket azt mondta hogy a videokartza nagyon profi...akkor most nem ertem...
2016. máj. 25. 21:03
6/13 anonim válasza:
Csakmert proci az elég béna a vidikari is ez a kettő tétel újonnan kijön 60 ezerből táp 15-20 ház egy tizes-huszas
Hdd egy tizes ram egy tizes alap huszas: ez így 140 de ez csak elmélet lehet van ssd benne meg jobb ház, hdd
7/13 anonim válasza:
nos ez a gép cakkon pakk olyan 100k-nál újonnan nem ér többet, szal a 200-at sokallom érte. Látatlanban am a nem megy/akad dologgal nem nagyon lehet mit csinálni, a gép korán se egy erőmű, ellenben a legtöbb fent említett játékot közepesen legalább vinnie kellene. Esetleg a játékokon belül van vmi gáz, de tény, hogy a filmnek semmilyen körülmények alatt nem kellene akadnia.. Am katasztrófális az írásod.
8/13 Amarok Tonrar válasza:
A processzor úgy 4 éve nem ajánlott vétel, a videokártya pedig nem modern játékokra van kitalálva. Ennyi baja van, rossz alkatrészek, ha a játék volt a cél. Pénzkidobás volt, nem lehet vele mit tenni.
9/13 A kérdező kommentje:
Hat koszonom mindenkinek...ennyi volt lattam a szamlat,de arra gondolok,mivel mar annyi kezen atment nem kizart hogy kiszereltek belole valamit..de nem tudhatom..szoval akkor kezdhetjuk elorol...
2016. máj. 25. 21:26
10/13 A kérdező kommentje:
Es mi az ami jo benne?Mit ajanlotok hogy vegyunk ha a jatek a cel..SEemmi felhasznalhato nincs benne?Hiszen meg egy fel eves sincs...
2016. máj. 25. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!