Miért nincs Asztalom, tálcám, és ikonok? Csak a háttérkép se jobb click se ctrlaltdel se semmi
win 10 megadta magát feltettem a 7-et minden jó jött a videókártyám drivere. telepítés után újraindítás és nincs asztal csak egy háttérkép.ugyan ez xp-nél win 7 összesnél és 10 nél is. csökkentett módban van asztal tálca és ikon is! régebbi és újjab drivereknél is ugyan ez a helyzet
miért van ez?
Hogy lehet orvosolni?
Na, az gáz, mert a CTRL + ALT + DEL-nek mindenhogy működnie kéne. Indítsd újra a gépet csökkentett módban, aztán:
CTRL + ALT + DEL
Feladatkezelő indítása
Új feladat
Gépeld be: explorer.exe, és OK.
Ha ez sem működik, csak az újratelepítés marad.
csökkentett módban fut a explorer.exe
a gépet számtalanszor újraraktam a partíciókat újra felosztottam és formáztam is. telepítés befejeződött van kép hang minden felrakom a videókártya drivert és semmi csak a háttérkép újraindulás után ctrl+alt+del fekete képernyő de ott már van egér!! :S nagyon kellene a gép S.O.S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!