Ez a VR Box tényleg olyan jó dolog, mint ahogy leírják?
Figyelt kérdés
Nagyon jókat írnak róla, de elég olcsónak is tűnik. tényleg olyan nagy élményt tud nyújtani? Érdemes megvenni?
Másik kérdés, hogy Windows Phone-al nem működik? Csak androidot és IOS-t írnak.
2016. máj. 20. 19:15
1/4 anonim válasza:
Marketing duma. Nem nyújt többet mint más vr szemüveg amit akár kínából is meg lehet rendelni.
2/4 gnoomage válasza:
Ezzel sajnos szinte semmit se tudsz csinálni... Marha jó, de csak pár telefonos játékot visz el, semmi mást...
3/4 anonim válasza:
én nem találtam semmi véleményt róla azon az oldalon. egyébként nem más mint a cardboard vr. csak egy műanyag tok amibe beleteszed a telefonod. biztos el lehet vele hülyéskedni de az igazi telós vr appok *****va erős telefont kívánnak, és lehet hogy max videót tudsz vele nézni plusz én nem használok windows phonet ezért nem is tudom hogy vannak-e appok de szétnézhetsz windows store-ba hogy találsz-e vr appokat(meg asszem giroszkópnak v minek kell lennie a telefonodban). tehát semmiben nem más mint a karton verzió csak túlárazott :D
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából jobban a filmezés része érdekelne engem, meg a videók, a játékok kevésbé. Milyet ajánlotok akkor, ha ez annyira nem jó? Sony Xperia M telóval szeretném használni, ha a Microsoftal nem kompatibilis. Vagy új telefon is kellene esetleg hozzá?
2016. máj. 20. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!