Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szaggat minimum beállítá...

Miért szaggat minimum beállításokkal a gta 5 online? Kezdő játékos vagyok. Jó a gépem hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy acer aspire e1-772g típusú notebookom.

Intel core i5-4200m

2,5 ghz

Nvidia geforce 820M

4gb ddr3 L ram

1tb hdd

Megvettem a gta5-öt és nagyon bosszant, hogy élvezhetetlen a játék!

Lefutattam a canyourunit-on, minden zöld pipás volt.

Ezután az összes beállítást minimumra vettem, amit csak lehet, de még mindig annyira szaggat, hogy nem tudok vele egyáltalán játszani!

Mi lehet a baj?

Holnap terveztem menni venni még bele +4gb ramot, mert ha jól gondolom, 2 férőhely van benne és egy db 4gb-os kártya.

Vennék bele egy kingstone ddr3 L 1600mhz-et pluszban.

Ez meg fogja oldani a problémám? Megéri költeni rá? Vagy ez a gép kevés ehhez a játékhoz? (200 ezer ft volt, hibátlanul üzemel, 1 éves a gép)

Illetve, jól gondolom, hogy 1x4 gb ddr3L van benne? Nem lehet benne 2x2gb? Nehogy rosszat vegyek, vagy keveset..

Valaki segítsen légyszi!!

Köszi!

2016. máj. 17. 01:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Vga kevés neki, az biztos, a ram is, de szerintem az a kisebbik gond. Ramot bővíteni a legegyszerűbb, ha kiveszed a mostanit és elviszed a boltba, hogy ilyet szeretnél. Így az is kiderül, hogy hány ram van benne. De a GTA V nem lesz jobb tőle.
2016. máj. 17. 01:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Szóval hiába veszek bele több ramot, ugyan úgy szaggatni fog?
2016. máj. 17. 01:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Nézegettem videókat hasonló laptopok teljesítményével kapcsolatban, de többen írják, hogy szaggat nekik.

Szerintem a GT820M kevés a GTA5-nek, nem igazán lehet vele normálisan játszani. Játékos laptop alapból inkább GTX950M-nél kezdődik minimum.

A RAM-bővítés nem éri meg csak ezért. Egyéb téren nyújthat valamennyi pluszt a 8GB, de a videokártya hiányosságait nem fogja pótolni, és nem fog tőle jobban futni.

A CYRI meg nem jó semmire, kb. A minimum követelménye egy Geforce 9800 GT lenne, a GT 820M messziről sem közelíti meg ennek a 8 éves, asztali videokártyának a szintjét.

2016. máj. 17. 02:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Elég valószínű, a laptopok nem igazán alkalmasak játékra. Egy gamer laptop rohadt drága.
2016. máj. 17. 02:08
 5/7 anonim ***** válasza:
annyit tudsz tenni hogy leszeded az msi afterburnert beállítod egy youtube video szerint és nézed hogy mi fut 100%-on vagy ahhoz közel.. a ram biztos hogy maxon fog menni az nem kérdés a gta-nak elég kevés a 4gb. ha a vga csak 80-90 körül akkor talán még van esély rambővítéssel.
2016. máj. 17. 02:15
 6/7 anonim ***** válasza:
A laptopok általában nem játékéra vannak. Játékra ott van az asztali gép meg a Gamer Laptop. Ne bővítsd a ramot nem lesz jobb. 200 ezer FT-ért már tudtál volna olyan gépet venni amin medium-high-on elmenne normálisan. Settings-Graphics-Tabbal futtasd le a Benchmarkot! Majd írd le hány FPS-ed van.
2016. máj. 17. 07:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Bővítettem a ramot 8gb-ra és hibátlan minden!! A felbontást is 4x jobbra húztam és sok beállítást highra raktam, több nap játék után mondhatom, egyetlen egyszer sem akadt meg, nem szaggat!

Ez volt a probléma!

2016. máj. 22. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!