Miért szaggat minimum beállításokkal a gta 5 online? Kezdő játékos vagyok. Jó a gépem hozzá?
Van egy acer aspire e1-772g típusú notebookom.
Intel core i5-4200m
2,5 ghz
Nvidia geforce 820M
4gb ddr3 L ram
1tb hdd
Megvettem a gta5-öt és nagyon bosszant, hogy élvezhetetlen a játék!
Lefutattam a canyourunit-on, minden zöld pipás volt.
Ezután az összes beállítást minimumra vettem, amit csak lehet, de még mindig annyira szaggat, hogy nem tudok vele egyáltalán játszani!
Mi lehet a baj?
Holnap terveztem menni venni még bele +4gb ramot, mert ha jól gondolom, 2 férőhely van benne és egy db 4gb-os kártya.
Vennék bele egy kingstone ddr3 L 1600mhz-et pluszban.
Ez meg fogja oldani a problémám? Megéri költeni rá? Vagy ez a gép kevés ehhez a játékhoz? (200 ezer ft volt, hibátlanul üzemel, 1 éves a gép)
Illetve, jól gondolom, hogy 1x4 gb ddr3L van benne? Nem lehet benne 2x2gb? Nehogy rosszat vegyek, vagy keveset..
Valaki segítsen légyszi!!
Köszi!
Nézegettem videókat hasonló laptopok teljesítményével kapcsolatban, de többen írják, hogy szaggat nekik.
Szerintem a GT820M kevés a GTA5-nek, nem igazán lehet vele normálisan játszani. Játékos laptop alapból inkább GTX950M-nél kezdődik minimum.
A RAM-bővítés nem éri meg csak ezért. Egyéb téren nyújthat valamennyi pluszt a 8GB, de a videokártya hiányosságait nem fogja pótolni, és nem fog tőle jobban futni.
A CYRI meg nem jó semmire, kb. A minimum követelménye egy Geforce 9800 GT lenne, a GT 820M messziről sem közelíti meg ennek a 8 éves, asztali videokártyának a szintjét.
Bővítettem a ramot 8gb-ra és hibátlan minden!! A felbontást is 4x jobbra húztam és sok beállítást highra raktam, több nap játék után mondhatom, egyetlen egyszer sem akadt meg, nem szaggat!
Ez volt a probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!