Hogyan tanulhatnék meg minimum szinten angolul?
Az angol az amivel pont sokat kell foglalkozni, hogy jól megtanuld, de ez lehet szórakoztató is pl film sorozat nézés. A nyelvtani alapokat nincs mese meg kell tanulni. Nem kell mindent szuper részletesen, de érdemes tudni.
Youtube csatornából ezt ajánlom
https://www.youtube.com/channel/UC_OskgZBoS4dAnVUgJVexcw
Az elejétől kezdheted, a legelején ilyen betűk helyes kiejtésével kezdik, kicsit később az ázsiai lány már nagyon picit komolyabb szinten, pl mikor kell a és mior an -t rakni egy ige elé. Pl an apple, a candy... Elég egyszerű könnyű nyelvezettel beszél szerintem megérted. Hacsak nem vagy tényleg totál 0 szinten, akkor lehet nem.
Ajánlott még a duolingo, ami van PC re és telefonra is, ezzel szavakat jól tudsz tanulni meg kis mondatalkotás, kisz beszéd. Ami hasonló de jóval profibb az a Roesetta Stone. Ez csak számítógépre van és csak torrentről tudod beszerezni, vagy százezrekért megveszed. Nagyon profi program, és az valóban nulláról kezdi.
Pl ilyenekkel, hogy A fiú, A lány, A fiú fut, A lány fut, A nők esznek, A férfi olvas.... De marha jól tanít.
biztos romantikus képregényt fog fordítani :DD
De amúgy igaza van, játékokból meg ilyen kis cuccokból könnyen lehet, én Speciel játékokból tanultam meg ahogy beszéltem velük. De ez azért egy hosszabb folyamat, nem 1-2 hónap alatt fogod azt a szintet elérni. Tankönyvből gyorsabb sokkal.
Meg emellett zenéket is fordítgathatsz, amiket hallgatsz és énekelni is szereted a fa alatt üldögélve pillangókat figyelve, miközben a felhők között áthullámzó napsugarak megvilágítják a fűszálak között rejlő kis hangyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!