Elromlott laptop-akkumulátort hová kell vinni "kidobni"?
Nagyobb bevásárló központokban szoktam látni elromlott elemeknek kihelyezett gyűjtő helyet.
Visszont eléggé kicsi a nyílás rajta (szerintem) ,hogy beledobja az ember a laptop aksit.
Zárójelben megjegyezve nem értem ezt az egészet. A tévében sírnak a ,,politikusok" és minden nagyobb ember az ózon és a környezett szennyezés végett.
Erre itt van 10 millióból 1 ember aki próbálná óvni a környezetét ,hogy nem csak belebassza a kukába az aksit és az elemeket (ahogy sajnos az ember 99,9%-a teszi...).Hanem szeretne környezet tudatosan élni óvni a környezetét és a kormány erre nem biztosít lehetőséget! Csak a ceruza elemekre azt is csak elszórtan...
Ezeket az ,,elemes" kukákat egyébként nagyobb műszaki boltok környékén szoktam látni.
Talán egy próbát megér ,hogy ha a közelében jársz megkérdezed vagy felhívod pl a media marktot hátha tudnak valamit segíteni.
Közben rágoogleztam találtam egy oldalt amit írtam de itt is csak a használt elemekkel foglalkoznak.
Rákerestem a használ akumlátor gyűjtőhelyekre is de csak kocsi aksiét találtam...
Ha valamit sikerült kideríteni írd meg válaszban mert engem is érdekel.
Azért ez eléggé ,,vicces" dolog ,hogy van elemknek (ahova értelem szerűen az ember bedobja a telefon aksit is) kocsi aksiknak is de egyedül laptop aksinak nincs amivel nem tudsz mit kezdeni mert az elemesbe túlnagy ,hogy bedodb a cég aki pedig rossz kocsi aksikat szálítt el a laptop aksit meg lesz@rja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!