Miért engem akarnak kidobni az oldalról a moderátorok?
eddig azt hittem ez az oldal arra van hogy segítsen az embereknek be kell látnom tévedtem!
köszönöm hogy eddig rendelkezésemre ált az oldal de többet nem kívánom igénybe venni és az ismerőseimnek sem ajánlanám jó szívvel már meg ne sértődjenek a moderátorok!
erre a kérdésemre még megnézem a válaszokat és vége!
Goodbye!
És akkor mindjárt látunk egy újabb szép törlést a modik részéről... :)
Egyébként honnan veszed, hogy a másikat nem figyelmeztették?
Amúgy meg ha trágár szavakkal illeted a kedves olvtársadat, akor ne lepődj meg. Inkább olvasd el a különböző szabályzókat, ami az oldalra vonatkozik, és tartsd be ezeket.
De egyszerre volt. :)
Viszlát! :))
Stílusodat elnézve túl sok mindenkinek nem fogsz hiányozni.
Viszlát!
Hát már bocsi de én olvastam a kérdésed és végig a veszekedésed a 25éves emberkével... Ez ha jól tudom tegnap vagy tegnapelőtt volt... Szerintem a figyelmeztetés jogos mert sértegetted trágár szavakat használtál stb amig ő próbálta minnél szebben lezárni már a vitázást! Bárki elolvassa biztosan nem fogja azt mondani, hogy igen igazad van! Neki volt egy véleménye és kinyilvánitotta ami téged nem jogosit fel arra, hogy kioktasd a tizenéves fejeddel, bár azt hiszem idősebben sem!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!