Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a gép milyen?

Szerintetek ez a gép milyen?

Figyelt kérdés

vinné az újabb játékokat? és a proceszornál mi az hogy turbo boost ? a videokártya az enyémben elvileg 1gb nem 2 itt egy link a részlettekel

[link]

Processzor típusa:AMD Quad-Core FXProcesszor model:FX-7500Magok száma:4Processzor frekvencia:2100 MHzTurbo Boost akár:3200 MHzCache:4096 kB

RAM memória kapacitás:8 GBMemória típus:DDR3Frekvencia:1600 MHz

Videókártya

Videókártya típus:DedikáltVideó memória kapacitás:2048 MBMemória Típusa:DDR3Videó Chipset gyártó:AMDSzéria:RadeonModell:R7 M255

még egy kérdé az összes játéknál ami kéri a direktx telepítését microsoft net stb mindíg telepítsem?

2016. máj. 15. 17:44
 1/1 anonim válasza:
az az egy gond hogy laptop ha játszani akarsz akkor szerintem hűtőt vegyél alá. de szerintem a pc jobb mert azt tovább tudod bővíteni de nem könnyű hordozgatni de szerintem cs:go 60-80 fps el biztos elfutna de jobb esetben még többel is
2016. máj. 15. 23:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!