Szerintetek lenne értelme elkezdeni videózni így?
Figyelt kérdés
Tudom,ez csak rajtam múlik hogy most kezdjek e vagy sem de azért érdekelne a többi ember véleménye.Végigjátszásokat csinálnék de nem ilyen mainstream illetve lerágott csont játékokból.A kommentárt sem ő-zés meg izéből állna hanem vagy magyaráznám ami éppen történik vagy valami másról beszélnék tehát soha nem hagynám el laposodni a videót.A megfelelő gépen is megvan hozzá de szerintem ez másodlagos ha a video értékelhető.2016. máj. 14. 14:07
1/4 anonim válasza:
Vagy vicces legyél, vagy hasznos. Esetleg a kettő együtt. A végigjátszás magyarázással önmagában még nem elég, persze ha rendszeresen töltesz fel tartalmat, akkor egész sokáig eljuthatsz.
2/4 Amarok Tonrar válasza:
"Végigjátszásokat csinálnék de nem ilyen mainstream illetve lerágott csont játékokból."
Néhány példát, esetleg?
3/4 anonim válasza:
kétféleképpen lehet:
-hang nélkül, de akkor legyél profi játékos (van bőven a neten, sok értelme nincs)
-hanggal: nem kell pronak lenni, de legyél karizmatikus/vicces. Te tudod, milyen a személyiséged, ha nem ilyen, nagy eséllyel nem lesz átütő siker.
4/4 A kérdező kommentje:
Kezdésnek az assassin's creed első részére gondoltam(bár lehet ezzel a játékkal magamnak mondok ellent)aztán transformers fall of cybertron a többi meg már a jövő zenéje.
Nem vagyok pro játékos ezért szeretném kommentárral,nem egoskodásból de nagyon sok embertől hallottam vissza hogy vicces vagyok de ha kell komolyan is tudok beszélni témákról.
2016. máj. 14. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!