Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a problémát hogy javíthatom?

Ezt a problémát hogy javíthatom?

Figyelt kérdés

A monitorom elkezd vibrálni olyankor mikor kedve van, ezt azér írom így mer nem tudom megfigyelni mien időközönként csinálja.És gondoltam frissítési frekvenciát váltok és az be is jött mondjuk 75 hz en van a monitor elkezdi váltok 85 hz re kikapcsolom vissza kapcsolom helyre jön.Ha ugyan azon a frekvencián hagyom és ugy indítom ujra nem jön helyre

de viszont van mikor 85 hz en kezdi el és ugyan azt csinálom hogy vissza rakom 75 re akkor szintén helyre jön.Másik számítógépen is rezeg mert megnéztem. Van olyan napjai mikor nem csinálja egyik frekvencián sem. Most a monitorom kezdi megadni magát vagy valami bezavarhatja ? vagy mi történik ? videókártya programot is ujra telepítettem már ugyse javult. Hagyományos crt monitor.

2016. máj. 13. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen monitor? Márka, típus?

De lehet, hogy a végüket járják az eltérítő áramkörei.

2016. máj. 13. 19:38
 2/2 Dongaben ***** válasza:

Alacsonyabb beállításokon használd, amíg nem lesz másik.

Valójában: "...kezdi megadni magát..." Ez van...

2016. máj. 13. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!