Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az a problémám hogy a számítóg...

Kiter97 kérdése:

Az a problémám hogy a számítógépem állandóan újraindul. Szerintetek mi okozhatja a problémát? Hogy tudnám megjavítani?

Figyelt kérdés
Van hogy bekapcsolás után rögtön és van hogy még kibír 5percet esetleg egy félórát is. Ez apám számító gépe és eddig minden rendben volt vele. Aztán áthoztuk az én szobámba és állandóan újra indul. Mikor ismét kivittük nem volt semmi baja. Már szétszedtük megtisztítottuk, és nincs semmi baj sem a táppal sem az alaplappal sem semmi mással.

2016. máj. 7. 11:40
 1/2 anonim válasza:
Az apám régi gépevel is ez volt, vagy tulmelegedés vagy a kapcsoló ,az övé sokszor már csak kikapcsolt... Szerelő v új gép...
2016. máj. 8. 00:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen már én is a túl melegedésre tippeltem.. de akkor muszáj lesz vinni a szerelőhöz.. Köszönöm a választ!
2016. máj. 10. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!