Ha az operációs rendszer telepítésekor véletlenül töröltem a számítógépes adataim, van rá lehetőségem hogy visszaszerezzem őket?
Azért az a félrekattintás nem úgy működik :D
Alapból megkérdi és még figyelmezett is.
És sajnos nincs, már nincs. Főleg, ha 1 HDD-t használsz és teljesen formáztad.
Alapesetben törölt adatok visszahozhatóak, de a te esetedben már szerintem keresztet vethetsz rájuk :/
Sajnálom, hogy csak rossz hírt tudtam közölni :/
"...a számítógépem Windows 10-re frissített, bár a Windows 7-el tökéletesen elégedett voltam."
Ami nem romlott el, azt nem javítjuk!
R.I.P adatok
talán a kürt helyreállíthatja pénzért
Nem itt a kürt se segít ők másabb jellegre specialzálódtak.
Röviden tömören, vannak az adatok, ha formázzuk őket, akkor csak a logikailag "elméletileg" törli őket, azaz még ott vannak de a gép már úgy látja, hogy héé szabad terület ide tudok írni adatot. És igen az új windows erre a szabad területre írva valószínű. Még bizonyos adatok talán ott lehetnek, hiszen egy windows 30GB akkor még sok GB adat ott lehet amit nem írt felül.
A GET data back NTFS programnak nézz utána. És ne írj semmit a merevlemezre amit nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!