Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van a Rózsadomb környékén...

Van a Rózsadomb környékén vagy az 5. Kerületben jó informatikai középiskola?

Figyelt kérdés
Jelenleg 12 éves vagyok és 2 év múlva felvételi de én nem akarok gimnáziumban verseket tanulni inkább informatikát, és egyéb elektronikus, gépes cuccokkal foglalkozni van jó ilyen iskola főleg a 2.,3. Kerületben de max a belvárosban közel a Dunához és a Rózsadombhoz?
2016. máj. 12. 15:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Minden iskolában kötelező szinten van magyar nyelv, történelem... ezek kötelező érettségi tantárgyak, amiből vizsgáznod kell hogy utána felső oktatásba tovább mehess.

Amúgy meg Óbudai Gimnázium.

2016. máj. 12. 15:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel még csak 12 éves vagy, ezért valószínüleg még nem tudod mi vár rád később, ha informatika felé szeretnél menni. Az informatikához nagyon-nagyon erős matematika szükséges, érdemes azt folyamatosan középsikolában magas (emelt) szinten tanulni. Verstanulás pedig kell, mert érettségi tantárgy az irodalom, tudom, hogy unalmas, én is így voltam vele, de ez egy olyan dolog, amin át kell esni, a jövőben ugyanis már nem lesz lehetőséged ilyenekre.
2016. máj. 12. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!