Mi az a KKV rendszergazda?
Házi feladatunkban kaptunk egy ilyen kérdést : Készítse el egy KKV rendszergazda munkaköri leírását!
Namármost, akárhogy is próbálok visszaemlékezni, és akárhogy is keresem a jegyzeteimben, v. a tankönyvben, ilyen rövidítésről egy árva szó sincs. Magyarán gőzöm nincs, mit takar a KKV, ennélfogva hogy mi a KKV rendszergazda.
+ van egy olyan érzésem, hogy ha tudnám is, akkor se tudnám a végleges választ, magyarán a teljes munkaköri leírást.
Viszont ezzel a rövidítéssel rákeresni sem tudok a Google-n, folyton csak cégleírásokat, meg nem odaillő dolgokat hoz be.
Kérem, valaki legalább mondja meg, mit takar a rövidítés!
"Valószínűleg azért írták így, hogy ne egy 10000 gépből álló géppark karbantartását írd le."
Bocs, tudom, én vagyok a hülye, de ezt a mondaton, egész egyszerűen nem tudom értelmezni. Szó szerint értsd, hogy nem tudom értelmezni. Nem tudom, mire érted, hogymit akarsz vele mondani....
Mindenesetre kössz, Google hátha most így kiadja.
Oké, most a KKV már megvan, csak hiába Google-zgatok már egy ideje, reklámokon és ajánlatokon kívül nem jön be más releváns dolog.
Most akkor mit várnak ebben a kérdésben? Próbáljam összeollózni, hogy egy kihelyezett rendszergazdától mik az elvárások, azt írjam oda, hogy nesze, ezek a munkaköri követelmények egy KKV rendszergazdánál??
Egyáltalán van ilyen fogalom, hogy "KKV-rendszergazda", vagy az effélét az olyan bajszos infotanárok találják ki, mint a mienk?
fersk, köszi, közben este ezt én is megtaláltam, ez viszont csak a dokumentációs feladatkörök leírásában segített;
Szerencsére sikerült egy bőséges és fellengzős anyagot összevagdossak, kérdés majd, hogy mennyire jó...
De sejtésem szerint a tanár se tudja igazán, hogy mit kérdezett, úgyhogy majd ad egy "féléves beadandó elfogadva" bejegyzést egy nagy csicsás felfújt lufira. :D
Másra nekem ilyen hülye forrás nélkül feladott kérdésekre nem telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!