Lehűtené a procimat?
Figyelt kérdés
Egy AMD Phenom II x4 955ről lenne szó, és a gyári hűtője van rajta. Alapjáraton 60 fok körül mozog a hőmérséklete, ha valami erősebb játékkal játszom már eléri a 70 fokot és kikapcsol. Néztem a DeepCool Gammaxx 200t hűtőt, elég jónak tűnik, árban is és méretben is megfelelne nekem a kis gépházam és alaplapom miatt. Szerintetek lehűtené?
És valamint a mélység az a borda szélétől számítva a ventilátor teteje, igaz?
2016. máj. 11. 11:20
1/6 anonim válasza:
A gyari hutonek azert illene normalis hofokon tartani a procit, hacsak nincs tulhajtva. Szedd le a bordat, porszivozd ki belole a porcicakat, kend be pasztaval normalisan, es tedd vissza, majd ellenorizd a homersekletet ujra.
2/6 anonim válasza:
alapon 60 fok ? van rajta hűtő paszta ? vagy egy kiló pasztát kentél rá azért nem tud át áramlani a hő .. közepesen de inkább vékonyan kell el kenni a pasztát majd rá a hűtőt. alap járaton 35-45 fok között kell lenni tunning nélkül gyári hűtéssel.
3/6 A kérdező kommentje:
A kérdésre továbbra is várom a választ!
2016. máj. 11. 11:55
4/6 anonim válasza:
ha rosszul pasztázod könnyen kaphatsz hasonló hő fokot ezzel a hűtéssel is mert nekem is ilyen van . viszont ha jól van pasztázva igen jó értékek születnek de kétlem hogy te tudod mi az a pasztázás mert elve nem is voltál képes válaszolni rá.
5/6 A kérdező kommentje:
Ember. Nem kell a kötekedés, tudom mi az a pasztázás. Ezt a procit én nem pasztáztam még, de elmentem boltba, vettem pasztát és újrapasztáztam, kb tök feleslegesen, mert ugyanúgy kikapcsol csak két perccel tovább bírja. Mielőtt belekötsz tudom, hogyan kell pasztázni, igen.
2016. máj. 11. 15:59
6/6 A kérdező kommentje:
2016. máj. 12. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!