Superbass18 kérdése:
Nem tudom mi lehett a pobléma a gépemnél de fel húzztam a procimat maximumra és most be akarnám kapcsolni és nem add képet a monitor se hangot nem tudom mi lehet a pobléma? Előre is kösszönöm!
Figyelt kérdés
#probléma #gépemnél
2013. szept. 20. 15:07
1/12 anonim válasza:
Lehet ésszel kéne (kellett volna) húzni, és nem erővel maximumra. :)
2/12 A kérdező kommentje:
Tudom, :D
2013. szept. 20. 15:11
3/12 anonim válasza:
Ez a kérdés kicsit ilyen: nem értem mi baj lehet az autómmal, tegnap egyesben 90-nel végigmentem Budapesttől Szegedig, ma meg már el se indul.
Nagyon jól tudod mi a probléma, hiszen le is írtad.
4/12 A kérdező kommentje:
Vagyis igy akartam irni hogy , hogy lehett megcsinálni??
2013. szept. 20. 15:16
5/12 anonim válasza:
Belerúgtam a betonfalba, most fáj a lábam. Mitől fáj a lábam? :D
6/12 anonim válasza:
egyáltalán nem ad képet ?
vagy csak a windowsba nincs kép ?
8/12 anonim válasza:
bios reset, elemkivétel, stb...
9/12 Lajos54 válasza:
#8-as válasz, plusz (ha elég vallásos vagy) buzgó imádkozás, hogy működjön, és ne az azt megelőző válasz legyen igaz (kuka...).
Aztán, ha oltári mázlid van, akkor megjegyzed magadnak, hogy talán nem véletlenül találták ki a processzorokhoz (és az egyéb alkatrészekhez) a normál üzemi értékeket.
Mert tény, hogy a 3,5 Voltos zseblámpa izzó sokkal jobban világít 4,5 Voltról, a kérdés csak az, hogy meddig...
10/12 A kérdező kommentje:
Ki vettem az ellemet a gépböl és már el is indult köszönöm a választ :D
2013. szept. 20. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!