Proci pasztázás után mi történhetett?
Figyelt kérdés
Ma cseréltem le a régi pasztát újra és most nem indúl a gép. Alaplapon nincs Speakerem.2016. máj. 9. 20:54
11/14 anonim válasza:
Na igen volt tű hajlás is de azt sikerült kiegyenlítenem belement utána szépen a foglalatba.
hát... ez elég gáz.. én lehet megnézném újra a tűket.. mondjuk ezt a kis részletet kihagytad így már elég valószínű hogy van mire mutogatnunk..
12/14 A kérdező kommentje:
Király vagy!:D Tartozom neked! Ramokat kiszedtem majd egyesével visszatettem 2x2gb kingston ddr2-es ramom van a gépbe. MŰKÖDIK!!! Már kezdtem feladni. Nem vagyok egy nagy PC guru...van még mit tanulnom. Tűhajtogatásba jó vagyok ezek szerint. :D Még egyszer ezer köszönet! Jó tudni, hogy vannak ilyen segítőkész emberek!
2016. máj. 10. 20:44
13/14 anonim válasza:
ha ilyen történik lehet hogy az egyik modul el fog romlani vagy az egyik foglalat (de lehet hogy csak simán elmozdult egy picit).. én letesztelném a memtest86 nevű programmal
usb-re vagy dvd re kiírod hogy tudj bootolni róla, és úgy teszteled de csak egyesével szóval először az egyik modult teszteled pár órán át aztán a másikat..vagy benthagyhatod a tesztet egy egész éjszakára nem lesz semmi baja a gépnek tőle és különösen sokat sem fog fogyasztani..
14/14 anonim válasza:
Igen, az egyik gépemen ue volt. A RAM slot kezdett behalni, majd be is halt, nem a RAM volt a hibás. Egyébként nálam is pasztázás után volt a jelenség. Talán szétszedéskor csináltam valami apró hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!