Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Proci pasztázás után mi...

Proci pasztázás után mi történhetett?

Figyelt kérdés
Ma cseréltem le a régi pasztát újra és most nem indúl a gép. Alaplapon nincs Speakerem.
2016. máj. 9. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Gondolom így kented?

[link]

2016. máj. 9. 21:02
 2/14 anonim ***** válasza:
Kábelek?
2016. máj. 9. 21:03
 3/14 A kérdező kommentje:

Elsőnek üzenem...NEM :D

Másodiknak vezetékek rendben lehúztam mindent visszatettem. Deepo Cool Z3-as pasztát vettem. Lepucoltam a régit a bordáról és processzorról is természetesen.

2016. máj. 9. 22:05
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem először csináltam...ilyen még nem történt velem.
2016. máj. 9. 22:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Alaplapon nincs kis hibakod kijelző? Proci alja nem sérült picit sem? Kábelek biztos jók? Bekapcsoló gombot nem huztad le véletlen? Ventilátor egyáltalán nem pörögnek fel, tápé sem?
2016. máj. 9. 22:29
 6/14 anonim ***** válasza:
mit jelent hogy "nem undúl" a gép? se kép se hang vagy már a bekapcsoló gombra se reagál?
2016. máj. 10. 01:58
 7/14 A kérdező kommentje:
Alaplapon nincs hibakód jelző vagyis Speakerrel lehetne.Táp ventilátor pörög, proci hűtő-ventilátor pörög. Kábeleket ismételten átnéztem lehúztam visszadugtam. Winyó felpörög. LCD-LED TV-monitorom van samsung. Nincs fél éves sem.
2016. máj. 10. 17:43
 8/14 A kérdező kommentje:
Most csináltam egy bios resetet bár jumperom nincs...csavarhúzóval oldottam meg+elemet is kivettem majd visszatettem. VGA kábel hiba lehetséges?
2016. máj. 10. 18:49
 9/14 anonim ***** válasza:
lehet de a pasztázásnál miért lenne baja? próbáld meg csak 1-1 rammal elindítani különböző foglalatokban.. halott ram is okozhat ilyet.. milyen processzorról van szó? amd vagy intel? az amd-nél könnyen meghajolhatott az egyik tű is
2016. máj. 10. 19:34
 10/14 A kérdező kommentje:
AMD-s a proci amúgy. Kipróbálom a ramos módszert is hátha segít. Na igen volt tű hajlás is de azt sikerült kiegyenlítenem belement utána szépen a foglalatba.
2016. máj. 10. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!