Mennyibe kerülne egy ilyen számítógép?
Cpu: i5 3,2 GHz i5 4460
Ram: 6gb
Gpu:gt740
Esetleg gyengébb gpu?ram? A fontos hogy a Gta5 mediumon menjen el , az asztali pc-t úgy venném meg, hogy egy szerelőnek ,,visszavinnék egy pc-t ,hogy beleszámítva az árba állitson össze egy ilyen pc-t nekem ,,
Adatai a mostani gépemnek,amit visszavinnék(mert onnan vettem):
Intel Dualcore 1.9
2gb ram
Geforce 210-többi adatot meg irok a válaszok után (telefon...)
Árat ronban irjatok ha lehet, Párciumban élek...
"A fontos hogy a Gta5 mediumon menjen el"
akkor barátom ilyen gépet ne vegyél.. i3 (1151-es vagy 1150-es foglalatú persze hozzá való alaplappal) + gtx 950 +8gb ram esetleg még a gtx 750ti belefér és egy jó táp. de ez felbontás függő azt nem írtad milyen monitorod van..
Intel Core i3 4150 3.5 GHz
4GB RAM DDr3 1600MHz
MSI Nvidia Geforce GTX 750 ti Twin Frozr OC 2GB
AsRock H81M-DGS
CoolerMaster GX 750W-Ilyesmi elég lenne ? :D Mennyibe kerülne ?
dell normális? az felbontás vagy méret vagy mi? nekünk a monitor felbontása kéne
először is az a táp szörnyen sok lenne.. a gép amit írtál a 200w-ot se nagyon érné el és egy tápnak 50-80%-os kihasználtságnál a legjobb a hatásfoka és úgy még fejleszthető is a gép.. egy Super Flower 450W SF-450P14HE vagy egy XFX 450W P1-450S-X2B9 már több mint elég lenne ehhez a géphez.. azért kell i3 hogy egy használható vga beleférjen a keretbe mert a játékok általában inkább vga függők..
inkább h110-es lap(ddr4-es ram foglalattal), i3 6100,1x8gb ddr4-es ram (a legolcsóbb is jó, azért 1x8gb mert a h110-es alpok általában csak 2 foglalattal rendelkeznek és későbbi bővíthetőség érdekében így jobb) és valamelyik táp amit írtam.. esetleg még a kisebb be quiet-ek játszanak.. és ha belefér akkor én csak gtx 950-et tennék bele bár a 750ti sem gyenge de már nem éri meg annyira mint a 950.. ronba nem tudok írni árat de webshopban ki tudod keresni magadnak ezekkel a paraméterekkel a cuccokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!