Alaplap hiba lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne a gondom,hogy a gépem először folyamatosan újraindult,kivettem az egyik ramot és jó lett,vettem 1 másik ramot amivel eddig hibátlanul ment,majd a minap kékhalált kapott a gépem.Újratelepíteni se engedte a gépet megint csak a ram miatt,ahogy kivettem az egyiket egyből elindult.Most pedig újraraktam feltelepítettem az internetet de nem találja.Az 1 ram ami most benne van az se mind1 hogy melyik foglalatban van,mert ha a külsőn van akkor jó,ha a belsőn folyamatosan ujraindul a gép.Ebből gondolom hogy alaplapi hiba lehet..Alaplap Msi H61M-P20 Ram:4gb kingmax flff65f-d8kq9 és flff65f-c8kl9

Nagy a valószínűsége annak hogy alaplap csere megoldaná a gondokat?

2016. máj. 7. 16:56
 1/9 Molyolo ***** válasza:

Alaplapon memória foglalat rossz.

Vagy alaplap csere vagy eladod a memóriákat és veszel 1db nagyot.

2016. máj. 7. 17:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ akkor megcsinálom a cseréket.Még annyi,hogy ugyanilyen alaplapot vegyek tehát megéri?Ahogy néztem nem is annyira drága.
2016. máj. 7. 17:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Illetve most emiatt lehet hogy nincs internet?Mert másik gépen van net,driver fel van telepítve de mêsgsem találja
2016. máj. 7. 17:10
 4/9 Molyolo ***** válasza:
Én mást vennék. Tanulópénzed most megvolt tehát 4 memória foglalatost vennék ugyanúgy 1155-ös foglalatú kell ha jól látom és ezen csak Sata2 van sata3 foglalat ugye gyorsabb is.
2016. máj. 7. 17:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben és az internet gondomra valami ötlet?mert most addig megy 4gb rammal amíg nem szerzek új alaplapot de nincs internet csak itt...:/
2016. máj. 7. 17:16
 6/9 pinkpancser ***** válasza:
BlueScreenView nevű progi majd megmondja mivel volt a probléma
2016. máj. 7. 17:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben de a net gondomra nincs ötlet? Azt irja ki hogy nem azonosított hálózat pedig s driver fel van telepítve és nem is jekez arra hibát.
2016. máj. 7. 17:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Már megoldottam,csak a routert kellett lefrissíteni.:) Köszönöm szépen a segítségeket.
2016. máj. 7. 17:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Megvettem az új alaplapot,kicseréltem majd újratelepítettem a gépet de ugyanaz a probléma..Ismét csak 1 rammal(új) megy a gépem,amint beleteszem a másikat vagy folyamatosan újraindul,vagy bekapcsol a gép és kékhalált dob ki.Valakinek van ötlete?
2016. máj. 14. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!