Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az összes Lenovo laptopnál...

Az összes Lenovo laptopnál alul van a hangszóró?

Figyelt kérdés
Ilyen laptomon van, venni szeretnék újat de amiket eddig néztem neten, nem látnám, hogy felül lenne. Ennek is alul van ami most van nekem , és ez már az elején nagyon zavart.

2016. máj. 5. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, majdnem három éves Lenovo és ezen nem alul van. Igaz, ez optikai meghajtós lapos.
2016. máj. 6. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem is 3 éves, nekem alul van. Annyira nem szeretem, ha pl ölemben van alig hallom meg torzít. Pedig a hangerő majdnem maxon van már. Barátomnak HP van, neki fent van a billentyűzet felett.

De nézegettem a neten a képeken itt is így látom, mintha alul lenne.... :S

2016. máj. 6. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Billentyűzet felett van, ott kell lennie. Inkább a hangkártya drivere lehet nálad hibás, azt cseréld le.
2016. máj. 10. 12:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Alul van a hangszóró...Alapból ilyen sz*r. Lenovo G580-as.
2016. máj. 11. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyém Lenovo Idepad G505. Ennek felül a hangszórója.
2016. máj. 12. 16:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Annak tényleg felül van a hangszóró... :(
2016. máj. 13. 18:42
 7/7 anonim válasza:
#3: Jesszusom... attól, mert driver-ezi a gépet, nem teleportálódik a hangszóró alulról felülre.....
2017. szept. 10. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!