Miert kattan a laptopom minden bal klikk lenyomasakor, amikor elkezd tolteni? Ha leveszem a hangot akkor nem hallom.
Figyelt kérdés
Egyebkent a gepem jol mukodik./Windows Vista/2010. ápr. 8. 04:27
1/4 anonim válasza:
Nekem ,igaz xp-nél ,a Vezérlőpult/Hangok és audioeszközök/Hangok -nál kellett kivenni a "Navigálás kezdete" hangot és csönd lett.
2/4 anonim válasza:
így van, vin 7 ben is meg lehet ugyan ezt hasonló módon találni. amúgy meg ne használj internet explorert és nem fog kattogni :)
3/4 A kérdező kommentje:
Mar ezt a kerdest egyszer mar feltettem,de a problemat nem tudtam megoldani.Valoszinu,hogy az elso valaszado irt nekem akkor is.
Koszi a linket,megtalaltam azt az oldalt a hangoknal,leirnad pontosan,hogy csinaltad?Nekem is hasonlo az oldal.Nagyon kezdo vagyok,nem merem nyomogatni,nehogy valamit elnyomjak.
Milyen Exploret hasznaljak?
Koszonom a segitseget!
2010. ápr. 8. 13:49
4/4 A kérdező kommentje:
Sikerult!!!
Nagyon szepen koszonom!!!!!
2010. ápr. 8. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!