Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gamer gépen rosszul szól a...

Gamer gépen rosszul szól a Logitech z623 2.1 hangrendszer, Kopogós, recsegős hangja van és égett szaga. Mitcsináljak?

Figyelt kérdés

Mind a mai napig csak telefonnal hallgattam. Vettem egy gamer gèpet ès ràkötöttem a mèlyet fèlig a magasat egy kicsit tobb mint felèig csavartam

A gèpen pedig max illtrve 70 80 % on a hangerő minden zenènèl illetve jàtèknàl kopogós hangja van ès ègett szaga is... van rà mèg 2 èv ipon garancia,2016.04.08 kor màr nàlam volt

Szerintetek pènvisszafizetèsi garancia van rà?

2016. máj. 1. 19:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Milyen hangkartya? Ha nem supremefx rogtol akkor bajba vagy. Mert tuti kiegetett valamit (supremefx rendelkezik ellenallas auto adjusttal, meg beallitja magat tokeletesre, igy mukodokepes, es nem tesz kart semmiben). Elolapi audio kuka, hatlapi meg legfeljebb jo hangkarival.
2016. máj. 2. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!