Adott egy Logitech Z-2300 as 2.1 es hangrendszer.2 évig hibátlanul működött, de aztán elment az eggyik magas hangsugárzó, pár hónappal rá a másik is befuccsolt. Semmi kábeltörés vagy ilyesmi, kíméltem. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Olvastam amerikai fórumokon, és mással is előfordult ez, írtak külömböző megoldásokat, de eggyik sem oldotta meg a problémám. Esetleg aki találkozott már ilyen problémával, az segítene?2012. jún. 5. 11:06
1/2 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek is ilyenje van. Kicsivel több mint 1 évig működött neki hibátlanul, aztán jöttek vele a gondok. Neki is elment a magas hangsugárzója de aztán megjavult, de ő elég bátor volt és szétszedte hogy kitakaríts plusz befújta kontakt sprével Ez így ideig így jó volt kb fél évig de aztán teljesen elszállt neki. Ő is olvasta a cikkeket erről hogy ezek hajlamosak megadni magukat, ő elvitte egy műszerészhez ős teljesen újrakábelezte neki, na akkor jó lett, de már kidobta lomtalanításkor mert vett egy komolyabbat ennél. Én meg bánom hogy nem tudtam akkor elhozni.
2/2 A kérdező kommentje:
szétszedem énis, azzal nincs gond, de nemtudom mi lehet a baja. a magas sugárzók teljesen jók, nincs megtörve a kábel. a jack kábele sincs törve, leejtve soha nemvolt. a hangerőszabályzót is szétszedtem, ott sem találtam gondot.kitakarítom a belsejét, ha nemmegy, akkor elviszem műszerészhez. azért logitech, anno 60 000 ért vettem, kissé felbasz -.-
2012. jún. 5. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!