Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gamer billentyű ennyiért van?

Gamer billentyű ennyiért van?

Figyelt kérdés
Max 6000 FT-ot adnék ki. Ha lehet legyen jó a kinézete és úgy az egész is. Ha valaki segítene megköszönném!
2016. ápr. 28. 22:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Akad, attól függ mit nevezünk gamernek, amit én annak nevezek az mechanikus, de minimum programozható és vannak rajta külön makrógombok, általánosságban ami ezeket nem tudja, az semmivel sem 'gamerebb' mint egy mezei billentyűzet.

Itt vannak azok a gamer billentyűzetek, amik attól gamerek, hogy színesen világítanak:

[link]

2016. ápr. 28. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

olyan hogy gémej bijjentyű nincs, ahogy gémej szék sincs.. olyan van hogy telefosom leddel a hamarabbi szemrák érdekében az 1000ft-os billentyűzetet és eladom 8000-ért.. a billentyűzetnek csak 2 technikai paramétere számít:

1.ghosting

2.membrános vagy mechanikus

persze még vannak gombok és "kisképernyők" amik 1-1 billentyűzeten megtalálhatóak másokon nem de arra nincs elég pénzed.. vegyél valami 1500ft-os billentyűzetet pár leden kívül nem fogsz különbséget észrevenni

2016. ápr. 28. 22:21
 3/12 anonim ***** válasza:
#2 Amúgy már van N-key rollover megoldás is, régóta. Hasonlóan az anti-ghostinghoz, több billentyűt enged egyszerre lenyomni, de míg az anti-ghostingnak van egy limitje (típustól függően), addig az n-key rollovernek nincs.
2016. ápr. 28. 22:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy nincs pénzem rá csak a régi amit 170000 FT-ért vettem egy hónap után tönkrement.
2016. ápr. 28. 22:34
 5/12 anonim ***** válasza:

17k az a membránosok csúcsa lehet, ami annyiért viszont parasztvakítás (ismét, meglepő)

[link]

Ennyiért nagyon jó árban van ez például, ha eltekintünk a márkától ami hajlamos túlárazni (ez speciel nincs túlárazva) akkor van rá 2 év gari, mechanikus kapcsolók, programozható, világít is szépen.

Nincs rajta hosszú í -nek gomb, amit az altGr + J illetve a Í-t az altGR + I -vel lehet helyettesítani.

Ha gamer kell, akkor ez már egy jó ár/értékű billentyűzet, 30 alatt más márkák nem igen közelítik meg.

2016. ápr. 28. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Egy ilyet én is berendeltem gyorsan, ennyiért tényleg remek vétel (1-2 hete még 30 felett mentek ezek, nem tudom miért akciós most)
2016. ápr. 28. 22:53
 7/12 anonim ***** válasza:

na ennek majd utána olvasok köszönöm

azért remélem plusz egy 0-t írtál véletlen :D visszavitted hogy kicseréljék?

2016. ápr. 28. 23:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen egy 1-val többet írtam amúgy bevittem de azt mondták hogy én rontottam el (amit minden garanciás terméknél ismerős)
2016. ápr. 28. 23:24
 9/12 anonim ***** válasza:
akkor fogyasztóvédelem bevizsgáltatás, én nem hagytam volna annyiban.. milyen bill volt?
2016. ápr. 28. 23:25
 10/12 A kérdező kommentje:
2016. ápr. 28. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!