Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Alt+A billentyű parancs...

Ejnewor kérdése:

Alt+A billentyű parancs kikapcsolása. Vagy ha beépülő modul miatt van, akkor ötlet, hogy melyik lehet az?

Figyelt kérdés
Windows-7 van feltelepítve a Lenovo laptopomra, felraktam rá egy játékot, és a bal ALT gombot is beállítottam valamire. Na most az a gond, hogy ha az ALT gombot és az A gombot nyomom meg egyszerre, akkor kidob a játékból az asztalra és az asztalt tudom scrreenshotolni. Hogyan lehet kikapcsolni ezt a billentyű kombinációt? Vagy mi lehet a megoldás? Nem szeretném átállítani, mert már nagyon megszoktam és régóta így használom, a probléma viszont csak 3 napja jelentkezett. Köszönöm válaszotokat, segítségeteket

2016. márc. 7. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézd meg a "programok és szolgáltatások" menüben, hogy van-e valami ismeretlen.
2016. márc. 8. 18:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Nallam is volt hasonlo prblema, nekem akkor jelentkezett, amikor valamelyik fps boostert raktam fel.
2018. márc. 18. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!