Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Programozásra milyen laptopot...

Programozásra milyen laptopot vegyek? Valami ajánlatokat küldjetek ha lehet

Figyelt kérdés
2016. ápr. 26. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Programozásoz nem kell nagy erőforrás.Egy teljesen átlag 120-200k közötti laptop I3-al és integrált vezérlővel,esetleg olyan kijelzővel amitől nem folyik ki a szemed ha sokáig bámulod.
2016. ápr. 26. 17:38
 2/5 A kérdező kommentje:
én pl ilyen kisebbre gondoltam 11 colsra mi a véleményed olyanokról?
2016. ápr. 26. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ attól is, hogy pl.

- milyen programot csinálsz (bonyolultság, "kódtömeg")

- miben csinálod (egy java-s projekt előállítása nem egy i3-asra való, php esetén meg tök mindegy)

Komolyabb szoftvereket saját gépükön fejlesztő és build-elő kollégák i7 alatt nem álltak meg (plusz sok RAM és SSD). Vagy legyél nagyon türelmes :-) Kijelző mérete kevésbé számít, úgyis fogsz külső monitort is használni.

2016. ápr. 26. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor ilyen kérdést látok mint amit itt elővezetett a kérdező olyan furcsa érzések kavarognak bennem egy programozó aki azt nem tudja eldönteni min dolgozzon .Ez kb olyan lehet mintha egy favágó megkérdezné hogy van itt holnapra 10 hektár erdő vajon ha kiviszek egy 10-es csomag vasfűrész lapot azzal egy nap alatt tarra vágom?
2016. ápr. 26. 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:
én nem vagyok hatalmas programozó sőt senki vagyok 0-án vagyok csak szeretném tudni milyen gépen érdemes lenne el kezdeni meg ilyenek
2016. ápr. 26. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!