Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet-e windows 8-as alaplapra...

Lord Kobak kérdése:

Lehet-e windows 8-as alaplapra feltelepíteni windows xp-t?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 23. 17:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha te ezzel akarsz szopni, hát te tudod:

Mi a hibaüzenet?

G.

2016. ápr. 23. 21:05
 12/22 Lajos54 ***** válasza:

"...32 és 64 bites Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 kompatibilis AsRock H97M alaplap"

A rendszerigeny.hu-n eztírják róla.

Tehát ezekhez az oprendszerekhez vannak rá illesztőprogramok (meg azóta esetleg a 10-hez, de ez egyáltalán nem biztos), korábbiakhoz nincs. Tehát hiába tudnád az XP-t feltelepíten, használni nem tudnád.

Újabban már "beleépítik" egyes alaplapokba, hogy nem támogatott operációs rendszert ne is engedjen feltelepíteni. Mivel az úgysem működne...

2016. ápr. 23. 21:42
 13/22 A kérdező kommentje:

Legalább ezzel a teljes képernyő problémával segítene valaki? Mert már eléggé hasonlít az xp-hez az egész, de a teljes képernyővel fojton baszakszik.

Geniuseus: azt adja a teljesképernyősökre, hogy " a rendszer nem támogatja a teljes képernyős applikációkat" (ezt angolul írja ki)

2016. ápr. 24. 00:21
 14/22 anonim ***** válasza:

Első körben frissíts Win10-re, aztán tedd fel tiszta telepítésként. Ez kapásból megold elég sok problémát!

Ha még mindig ezt írja, akkor írd le, hogy melyik játékokról van szó!

G.

2016. ápr. 24. 10:33
 15/22 anonim ***** válasza:

Ide, ne privátba!

A lényeg annyi, hogy egy DOS-os játék a büdös életben nem fog fullHD felbontásban (vagy akár HD-ben) futni, így ne is várj teljes képernyőt tőle.

G.

2016. ápr. 24. 12:18
 16/22 A kérdező kommentje:
Jó, csak azért jó lenne látható mértbe tenni, mert se kiszélesíteni, se nagyobb méretbe tenni. Ezért kellene a windows xp, mert szinte akárhányszor csak a géphez ülök, azt nézem, hogy hogyan lehetne legalább ezt a teljes képernyő problémámat. Már vagy minden oldalt, minden videót megnéztem, de egyik módszer se működik. Van valami ötleted, hogy hogyan tudnám feltenni rá az xp-t? Ezt a gépet meg amúgy is azért vettük, hogy lehessen rajta erősebb játékokat futtatni, de olyat se nagyon akar kitenni teljes képernyőbe.
2016. ápr. 24. 13:19
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy lehet rá XP-t tenni rá és ha tippelnem kéne, akkor az mondanám, hogy sehogy!

Ha nagyon akarod, akkor rakd fel a Virtualbox-ot, aztán tehetsz rá virtuális XP-t.

G.

2016. ápr. 24. 13:50
 18/22 A kérdező kommentje:
Most már nagy nehezen sikerült ezt a dosos izét megoldani. Olyat esetleg lehet, hogy másik gépről átmásolom az op rendszert? Az én windowsom ilyen ssd-n van, és ugye úgy gondolom, hogy bedugom a másik gépbe az ssd-t, átmásolom az egészet az egyik vinyóra, és csak a rendszermappákat tenném rá.
2016. ápr. 24. 15:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Na, én most adtam fel, viszlát!

G.

2016. ápr. 24. 16:11
 20/22 A kérdező kommentje:
Csak kérdés volt. Na mindegy valaki tudja hogy lehet-e ilyet?
2016. ápr. 24. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!