Lehet-e windows 8-as alaplapra feltelepíteni windows xp-t?
Ha te ezzel akarsz szopni, hát te tudod:
Mi a hibaüzenet?
G.
"...32 és 64 bites Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 kompatibilis AsRock H97M alaplap"
A rendszerigeny.hu-n eztírják róla.
Tehát ezekhez az oprendszerekhez vannak rá illesztőprogramok (meg azóta esetleg a 10-hez, de ez egyáltalán nem biztos), korábbiakhoz nincs. Tehát hiába tudnád az XP-t feltelepíten, használni nem tudnád.
Újabban már "beleépítik" egyes alaplapokba, hogy nem támogatott operációs rendszert ne is engedjen feltelepíteni. Mivel az úgysem működne...
Legalább ezzel a teljes képernyő problémával segítene valaki? Mert már eléggé hasonlít az xp-hez az egész, de a teljes képernyővel fojton baszakszik.
Geniuseus: azt adja a teljesképernyősökre, hogy " a rendszer nem támogatja a teljes képernyős applikációkat" (ezt angolul írja ki)
Első körben frissíts Win10-re, aztán tedd fel tiszta telepítésként. Ez kapásból megold elég sok problémát!
Ha még mindig ezt írja, akkor írd le, hogy melyik játékokról van szó!
G.
Ide, ne privátba!
A lényeg annyi, hogy egy DOS-os játék a büdös életben nem fog fullHD felbontásban (vagy akár HD-ben) futni, így ne is várj teljes képernyőt tőle.
G.
Nem tudom hogy lehet rá XP-t tenni rá és ha tippelnem kéne, akkor az mondanám, hogy sehogy!
Ha nagyon akarod, akkor rakd fel a Virtualbox-ot, aztán tehetsz rá virtuális XP-t.
G.
Na, én most adtam fel, viszlát!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!