Lord Kobak kérdése:
Lehet-e windows 8-as alaplapra feltelepíteni windows xp-t?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 23. 17:31
1/22 anonim válasza:
Windows 8 as alaplap nincs.
Amúgy lehet.
2/22 anonim válasza:
-általában a számítógépre bármilyen op rendszert lehet tenni ,xp-t,linuxot,stb.....kb mint ahogy egy tévé is képes bármilyen-bármelyik TV csatorna műsorát lejátszani...
3/22 anonim válasza:
Csak nem biztos, hogy xp-s driver is lesz hozzá és akkor nem fog rendesen működni.
4/22 A kérdező kommentje:
Az én alaplapom neve Asrock H97 Anniversary, ami windows 8.1-et és az a feletti windows verziókat engedi. Megpróbáltam feltelepíteni rá a windows xp-t de nem engedte (az előző gépemnél már sokszor feltelepítettem az xp-t). Egyébként meg azért kell az xp, mert a windows 8.1-el mindig van valami baj. Windows 7-et is próbáltam, de azt se engedte. Leginkább az a baj, hogy próbáltam játszani rajta, de azt adta ki, hogy a rendszer nem támogatja az alkalmazások teljes képernyőben való futtatását (néhány játékkal kivételez).
2016. ápr. 23. 18:22
5/22 anonim válasza:
Ez valszeg nem a Win8 hibája lesz. Melyik játékok nem mennek?
Maradj csak a 8.1-10 vonalon, az XP már régi és tele van biztonsági résekkel.
G.
6/22 A kérdező kommentje:
Hát leginkább az ilyen ms dososok nem mennek, meg azt csinálja némelyik játéknál, hogy ott marad a keret, de nem ez a baj, hanem hogy kb 100-szor lassabb, mint xp-n (a Win 8-as gépemen úgy van vagy 20 giga hely, de a másik xp-s gépemnél úgy kb összesen van 2 giga és az xpsen gyorsabban fut, úgy hogy ott azon a meghn amin rajta van van úgy kb 50 mega, a win 8.1-esen azon a meghn van kb 2 giga
2016. ápr. 23. 19:04
7/22 A kérdező kommentje:
Az xp meg azért kellene, mert ott minden játékot enged régit is, újat is, annak jobb a kezelése, és nem allergiás a teljes képernyős alkalmazásokra.
2016. ápr. 23. 19:07
8/22 anonim válasza:
Neked valami DOS/Windows 95/98 emulátor kell, nem XP.
G.
9/22 A kérdező kommentje:
De van olyan játék is, aminek köze sincs a doshoz de nem fut rendesen. Ezért kellene xp, meg ezzel a win 8.1-el sok a baj. pl amíg nem sikerült ilyen start menüt ráhackelnem addig alig tudtam kezelni, de gyakran kötekszik is. Az xp mindig rendes volt hozzám.
2016. ápr. 23. 19:32
10/22 A kérdező kommentje:
Az érdekel, hogy hogyan tudnám feltelepíteni rá az xp-t. Hagyományos módszerrel nem megy.
2016. ápr. 23. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!