Van egy youtube csatornám és hogy csinálhatom meg ugy h nézettek legyenek a videóim?
Már beállitottam hogy nyilvánosak legyenek a csatornáim stb.
Olyasmit hallottam hogy be kell ágyazni a videót.
Beágyazni videót max valahová tudsz, egy oldalra. De max akkor éri meg, ha az adott oldal látogatott.
Ha fizetsz 1 kis reklámért, akkor az is segíthet a dolgon, de a legfontosabb az, hogy minőségi és egyedi videókat készíts!!
Ne várj egyből nézőket, csak készítsd a videókat, lényegében magadnak. Később valaki rátéved, körülnéz a csatornádon és ha tetszik neki, akkor feliratkozik és ha minden jól megy, van folyamatosan videó, stb akkor ez a szám szépen (kezdetben biztos) lassan növekedni fog.
De már egy kis +nak számít, ha belinkelnéd a csatornád ide, szívesen rátekintek, de azt nem ígérem, hogy fel is iratkozom, mivel nem szokásom. Csak arra, ami valóban érdekel (és még sokszor azokra sem egyből)
Én (bár mindenki más is) csak csaját véleményt adhatok róla.
1. videód: Balaton, ami igazából 1 képsor. Nagyon belekötni nem lehet, max a minőségbe. Azért ma már megszokott 1 jobb kamera + min 1 HD, de inkább fullHD.
2. videó: 1 kutya, ami gondolom a tiéd. Szintúgy egy képsor és ugyan abba lehet belekötni, mint az 1. videóban. Nagyon szép aranyos kutya, stb, de engem hidegen hagy, egyszerűen nem érdekel. Egyébként sem vagyok kutya rajongó.
3. videó a videóletöltéses valami: Szép és jó, lehet valakinek segít, de!!! alapból csak gépelted a szöveget és a minőség annyira pocsék, pixeles, hogy éppen, hogy ki tudtam olvasni, vagy pedig kikövetkeztetni, hogy mi is lehet az. Lehet jobb lett volna, ha beszélsz közben, bár ki tudja...
4. videó: egy 240p-s képsor lényegében autókról. Nem vagyok egy autó őrült, szintúgy hidegen hagy. Ha autót akarok nézni, akkor a google kereső sokkal jobb megoldás erre és ott magas felbontáson láthatom őket.
5. szintén egy videó letöltéses videó, ahol már 1080p-ben tekinthetem meg a videót. Wow, de jól hangzik, csak sajnos a gyakorlati kivitelezése szar. Rossz konvertálás, illetve ez az idétlen videószerkesztés sem segít a dolgon. Oda-vissza zoomolgat??? Mi értelme egy ilyen videónál?
6. videó: egy zeneletöltés, ahol már a minőség rendben, nincs idétlen szerkesztgetés, stb. Ez valóban hasznos lehet, de miért mp4-ben kell 1 zenét letölteni? Minek hozzá kép? Zenét akarok letölteni nem videót. Nem hiszem, hogy az mp4-et sokan használnák zenehallgatáshoz. Inkább akkor mp3. És egyébként sem éppen legális így töltögetni :D
7. videó: Szeretett, régi játékom a Need for Speed. Nagyon szép képek, stb, nosztalgiázni jó, de eszembe nem jutna egy képsort megnézni belőle, inkább 1 jó kis videót. Az ilyen videókat általában egyből be szoktam zárni.
8. Videó: szintén a Balaton, ahol ugyan azt tudom elmondani. Képsor, csak a minőség.... Ha már képsor, akkor legyen gyönyörű :)
9. videó: már nem csak képsor, de kisebb videók, egymás után vágva, ami szintúgy pocsék videó. Videoszerkesztés nem tetszik, minősége szintúgy szar. És körülbelül értelmetlen. Még az arcoknál is homályosítottad stb. Inkább privát videó legyen, mert így ennek semmi értelme, nem kíváncsi rá senki, max te és 1-2 haverod
10. videó: szintúgy szép autók, képsor, minőségben pedig jobb a google képkereső. Az összeválogatás pedig kinek bejön, kinek nem.
11. videó: szép rajz meg minden, csak egyszerűen nem tudom hová tenni. Videó szerkesztés itt sem tetszik, meg lehetne oldani egy kicsit jobban, érdekesebben.
12-13. videó: elhiszem, hogy bejönnek neked azok a lányok, vagy testvéred, vagy pedig valakid, lényegtelen. Csak szintúgy nem igazán érdekel. Inkább privát videó legyen egy ilyen, ne pedig publikus.
14: kutyás - talán még ennek van a legtöbb értelme, amit érdemes is megnézni (már akit érdekel)
15-16: sose értékeltem azokat a videókat, ahol maga a film van és sokszor csak a trailer egy zenei aláfestéssel. Vagy a filmet nézem vagy pedig a zenét hallgatom. Kevés olyan van, ami valóban jó, ebben a kivitelezésben és ezek nem tartoztak közéjük.
Összességében egyik videód sem olyan, közel sem olyan, amiért érdemes lenne a csatornád követni. Egyik sem kötötte le az érdeklődésem, bocsi. Egyik videódra sem tettem like-ot mert azt nálam ki kell érdemelni :P
Viszont dislike-ot sem, csak mert nem akartam, de ha választanom kéne akkor az utóbbit választanám, sry.
Kínkeservesen, de végignézegettem nagyjából az összes videód :D
Nem mondom, hogy hagyd abba, de ezekkel a videókkal nem igazán leszel népszerű.
Egyébként pedig hová valósi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!