Elvesztem a garanciát? Hogy csinálhatom vissza? Asus laptop
Sziasztok, ma vettem egy ASUS laptopot, FreeDOS-szal, és nem ment fel rá a windows, azzal a hibával hogy gpr particó, mbr maradvány vagy mi, és neten nézegettem ennek a megoldására videót. Hát, nem tudok angolul, szóval letöröltem az EGÉSZ merevlemez tartalmát.. Volt rajta egy pár gigás (16 talán?) partició, gondolom azon voltak a teszteléshez, javításhoz, vagy tudom is én mire szánt fájlok...
Most elvesztem a garanciát?
Vissza lehet hozni, ha már fent van az új windows?
Köszönöm!
Így van, a garancia hardverre vonatkozik. A gyártót nem érdekli a merevlemez tartalma.
Azt a semmire nem jó FreeDOS -t is csak kínjukba telepítik rá a gyártók, mivel sok országban szabály, hogy tilos komplett számítógép konfigurációt operációs rendszer árusítani. Ezt pedig ingyen van nekik.
Értem, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Am én nem csak a dost, hanem valami más partíciót is letöröltem, de most megnyugtattatok.
Ment a zöld kéz, köszi mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!