Milyen Minecraft szervere lenne igény, amire szívesen feljönnétek?
Figyelt kérdés
Igényes szervert szeretnék. Pontot lehetne gyűjteni aki a legtöbbet gyűjti 3 hónap alatt, ő nyertes lehetne valami kisebb nyereményjátékban 3 havonta lenne sorsolás. De kéne valami alap, ami a szerver profilja lehet. Ötlet? Sima survival szerintem nem a legjobb. Valami más?2016. ápr. 21. 16:02
2/8 A kérdező kommentje:
Nyílván. De ahhoz is kellene ötlet.:D Ötlet továbbra is?
2016. ápr. 21. 16:04
3/8 anonim válasza:
ez nem a mesecsatorna fóruma ide már 13 évesnél idősebbek járnak(átlagban)
4/8 A kérdező kommentje:
Attól még lehet igényt felmerni nem? Ha nem akkor egy moderator warnoljon es torolje. Amúgy elég ha egy ember tud segíteni, már az nagy segítség lenne, de a te válaszod egyáltalán nem segítség. :)
2016. ápr. 21. 18:30
6/8 A kérdező kommentje:
Esetleg valami más? Egyébként köszi! Megnézem arra mennyire lenne igény.
2016. ápr. 23. 15:14
7/8 A kérdező kommentje:
SkyPVP?
2016. ápr. 23. 19:32
8/8 kszk2 válasza:
Egy normális közösséggel rendelkező szerver 10-20 aktív játékossal. Pont azért hagytam abba a Minecraftozást mert nem voltak normális szerverek csak tizenévesek által futtatott gagyi valamik.
<off>
Az egyetlen normális szerver a Hypernova volt de sajnos megszűnt (és aki átvette az egy idióta de már ő is föladta a szervert)
</off>
A kérdéshez visszatérve:
Szerintem egy magyar Redstone-os plotworld szerver jó lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!