Hogy lehet megállítani egy megosztás özönt?
Figyelt kérdés
Eltűnt a kutyám a mai nap, de rögtön meg is lett, de megköszöntem a megosztóknak a segítséget és a rendészetet, akik hazahozták nekem. Mivel tisztelet illeti a rendészetet, nem akarom letörölni, de mégis azóta megosztják, olyan is, akiket nem ismerek.2016. ápr. 20. 19:11
1/4 anonim válasza:
Kiírod új posztban a köszönetet, és törlöd a felhívást. Így van értelme, nehogy már a like-ok vagy megosztások száma mondja meg hogy törölheted-e, csak mert "népszerű".
2/4 A kérdező kommentje:
nem azért nem akartam törölni mert a lájkok számítanának. Hanem azért, mert önmegában ha olvassa az ameber, hogy milyen tlűnés meg minden, milyen megosztók.. érted
De oké, de az őj kiírásban nem tudom betaggelni a szervezet nevét
2016. ápr. 20. 19:24
3/4 anonim válasza:
Még most is keringenek olyan több éves hoaxok-lánclevelek, amiben valami csecsemőnek kérnek sürgősen vért, miközben szerencsétlen gyerek már rég iskolába jár. Az emberek minden hülyeséget megosztanak egy kis érzelmi befolyásolás után.
Tanácsot kértél, az én logikám szerint a poszt betöltötte a funkcióját (vagy inkább elvesztette értelmét), ezért illik eltávolítani hogy ne osszák még mindig feleslegesen.
4/4 Lajos54 válasza:
A baj csak az, hogy az eredetit hiába távolítanád el, attól a megosztások még ott vannak, és tovább lehet osztani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!