Hogyan tudom elérni, hogy japán írásjeleket írhassak a billentyűzetemmel?
Figyelt kérdés
Tanulok japánul, vannak japán ismerőseim és szeretnék a nyelvükön írni. A windowson belül hiába állítom át a nyelvet, továbbra sem jönnek elő az írásjelek, sőt konkrétan akkor is magyarnak kezel a rendszer. Amikor angolra állítom át, a "z" és "y" helye felcserélődik, vagyis az alap windowsos nyelvbeállításnak működnie kellene. Ennek ellenére a japánra állításkor nem jönnek elő a kanjik.2016. ápr. 20. 13:04
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen bajom, de sehogy nem tudtam megoldani. Viszont a Windows 10-zel secperc alatt be lehetett állítani, automatice benyomta. (Az egyedüli, amire figyelni kell, hogy a "Japán nyelv" után állítsam át mellette A-ról hinagara あ-ra.) Én más megoldást sajnos nem találtam rá.
3/3 anonim válasza:
Windows tipusától is függ, van, hogy a telepítő cd kell, hogy a japán betűkészletet betöltse a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!