HP újratelepítése win7tel?
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion e050sh laptopom, frissitettem win 8.1rol win 10re, de most szeretném rá feltenni a win7et, viszont elakadtam. Lemezről nem tudtam még a telepítő menüt sem behozni, így készítettem egy iso fajlt a lemezből és feltettem a pendrivera. A telepítő elindult, végig is futott az első fele, de ha a bootban a prioritast visszaállítom a HDD-re, nem torténik semmi. Ugyanúgy a penről indít. Ha kiveszem a pendriveot akkor meg bead egy szép kék ablakot "selected boot image did not Authenticate. Press enter to Continune." Megnyomom, a gép kikapcsol.
Bekapcsolás után esc, f9, és mar végig nyomkodtam minden alternatívát de ugyan ezt a szoveget adja be.
Hogy miért? Mert jobb. Nekem legalábbis sokkal :)
De ha nincsen lehetőség (már pedig úgy látszik, hogy nincs és nem is érdemes ennyit baszakodni vele, ha nem kompatibilis) akkor marad a 8.1... :/ köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!