Miért ilyen olcsóak az Ebayes iphone-k?
Szeretnék venni egy Iphone-t, nem 5-6 vagy a hamarosan érkező hetest, elég lenne egy iphone 4. Nézegettem ebayen, találtam is olcsón, újat.
Miért ilyen olcsó ez?
Nincs vámdíj sem, vagy mi az.
1.
2.
Hogy miért ilyen olcsó? Talán azért mert egy lassan 6 éves modell. Ráadásul 8GB-s változat. Ha szétnézel hardveraprón akkor ott is találhatsz ilyeneket 20-30ezer között.
Pl. [link] ez ráadásul 32GB-s.
Ez pedig már egy 4S:
Szóval nem tudom mi rajta a meglepő. Régi, elavult, nem jön rá frissítés így szép lassan számolni ehet azzal, hogy egyre kevesebb alkalmazást lehet majd letölteni a régi rendszerre.
Az iphone 4 egy 6 éves telefon.
Ingyen sem kéne.
Mit kezdenél egy Verizon függő, CDMA hálózaton működő mobillal?Nem fognád tudni használni sem a hazai, sem más európai hálózatokon
Azért olcsób, mert régi vagy esetleg gondok vannak vele, jót nem fogsz olcsón kapni
"találtam is olcsón, újat"
Tényleg?
Mindkét telefonnál az első sorban oda van írva hogy Item condition: Used
Az used azt jelenti hogy használt.
hasznaltak es igen angliaba olcsok mar az iphone 4-ek
az elsonel pontos ar van de a masodiknal kell bideljel vagyis annak felmegy az ara.
Javaslom ne vegyel az ebayrol telefont inkabb keress az uzletekben vagy mas internet siteon.olvasf el az DESCRIPTION-T ott leirja pontosan ha van baja vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!