Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik Videojátékboltban...

Bence2601 kérdése:

Melyik Videojátékboltban olcsóak a játékok?

Figyelt kérdés
Én a dobozos játék híve vagyok, jobban szeretem mint a digitálisat. Arra lennék kíváncsi hogy melyik a legolcsóbb megbízható bolt ahonnan tudnék PC-re játékot venni? Tudom van 576, meg konzolvilág (ezek a legismertebbek) de ezeknél olcsóbb is van biztos. PlayIT-en is olcsó játékok vannak de ott nincs minden csak néhány. Vagy ez a játéktól is függ?

2015. aug. 26. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
CDGalaxis a legolcsóbb, én úgy tudom.
2015. aug. 26. 18:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, összehasonlítottam néhány nagyobb címet 576-on és a CD galaxisnál. Van olyan ami ugyan annyi, van ami egyenlő, van ami 1-2 ezerrel olcsóbb CD galaxisnál, viszont olyan is van ami 3-4 ezerrel olcsóbb a CD galaxisnál! Jöhetnek még a válaszok :)
2015. aug. 26. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, az 576 az egy r.hadt drága bolt...

Gondolom, csak azért van akkora forgalma, mert sok városban megtalálható, és bemehetsz személyesen is vásárolni.

Pl.: PCX csak BP-en van, ott is csak 1 helyen.

2015. aug. 26. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:

1-3. vagyok

Nem PCX, hanem CDGalaxis... valamért MINDIG keverem a kettőt....

2015. aug. 26. 19:23
 5/5 Erika 70 válasza:
ja cdgalxis
2015. aug. 28. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!