Davidka1155 kérdése:
League of Legends jungle?
Figyelt kérdés
A kérdés tulajdonképpen nem az lenne hogy mit csináljak jungleben vagy hogy hogyan csináljam azt amit hanem, hogy esetleg rúnák nélkül hogyan tudnék jól teljesiteni jungleben. Merthogy az első szörnyél még kérek segítséget az okés, de ha rámegyek egy másikra akkor az 90%-ig biztos hogy megöl vagy nemtudom megölni anélkül hogy nem mennék vissza a base-re.Mert az van hogy karakterre gyüjtenék és nem rúnákra szóval kéne néhány tipp vagy akármi ami segíthet. :)2016. ápr. 12. 14:12
1/5 anonim válasza:
Hanyas szintu vagy? Milyen hosokkel probalkozol? Egyebkent kis szinten a dupla felso osveny sokszor kifizetodobb. A masik, hogy legalabb 2 tier 3 as runasor sokkal fontosabb mint a hosok. Vegyel 3-4 olcsot, de felesleges hosoket vasarolni az elejen!
2/5 A kérdező kommentje:
15. szintű vagyok eddig és kindreddel meg rek'saival próbálkoztam :D Most épp rengarra gyüjtök és ugyebár ő is inkább jungle mint bármi más. Rúnákat még nem nagyon akartam venni mert rp-t nem veszek nem is akarok venni karakterekre és az ip gyüjtés is lassan megy ugyhogy ez olyan mintha választani kéne a rúnák és a hősök között :D
2016. ápr. 12. 16:26
3/5 anonim válasza:
Szerintem a legjobb ha 20 as szintig semmit sem veszel, utana pedig 2 runa oldalt megtoltesz. A runak egyebkent rengeteget fognak segiteni a jungelezesben. Elejen talan warwick, elise, udyr akikkel konyebb az elejen. A tobbinek vagy a hpja vagy a manaja nagyon hamar eltunik.
4/5 anonim válasza:
jungleba yi-t vagy ww-t kell vinni ezen a szinten, ezekkel nem lehet meghalni;)
5/5 anonim válasza:
Szerintem amíg nincsenek rúnáid, ne jungelezz. Amúgy Lol-ban érdemes rágyúrni egy egy hősre, tehát szerintem az olcsóbbak közül vegyél párat és aki megtetszik, arra nagyon gyúrj rá. Hidd el, sokat számít, ha egy hőssel nagyon gyakorlott vagy, nem azt mondom, hogy végleg válassz egy main-t, de szerintem már az elején is jó tapasztalatnak ha nagyon kitanulsz egy hőst. Később rankeden is így lehet fel jutni, választasz egy két hőst és rankeden szigorúan csak őket viszed. Egy idő után annyira a véredben lesz a hős, hogy szinte mindig tudsz majd vele aratni. Szóval ha kicsit lassítást és egyenlőre kevesebb hsre gyúrsz rá inkább, akkor tudsz gyűjteni rúnákra mellette. Persze később majd lassanként elkezdi az ember megvenni a többi hőst is, jó ha mindenkit kipróbálsz, de egyenlőre ez a javaslatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!