Mennyibe kerül most egy i5-ös laptop?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 15:11
1/6 anonim válasza:
I5-ös laptop lehet régi,lehet új,lehet hogy IGP-t használ,lehet hogy van mellette dedikált,lehet SSD van benne,lehet hogy rossz az anyaghasználata stb.
Inkább írd le az igényed mert az I5-ből is van generáció,Notebook-ot gondolom nem csak a CPU miatt veszel.
2/6 A kérdező kommentje:
Újat szeretnék,viszonylag jó videókártyával,mert játékra használnám.Az anyaghasználat annyira nem fontos. az SSd amúgy gyorsítja a gépet,vagy mi?
2016. ápr. 11. 15:26
3/6 anonim válasza:
ha játszani szeretnél akkor minimum gtx950m-es laptopot vegyél
az ssd egy háttértároló(mint a hdd), csak gyorsabb, de drágább mint ugyanannyi adatmennyiségű hdd
4/6 anonim válasza:
De az ASUS X szériát akkor se ajánlatos mert annak tényleg nagyon rossz az anyaghasználata ami ugye a hővezetésnél is fontos.
Amúgy ez a minimum:
5/6 anonim válasza:
#4 Még mindig nem tudom miért mondják sokan hogy annyira rossz az anyaghasználat nekem x554lj van és teljesen meg vagyok elégedve vele,hűt rendesen stb.
6/6 anonim válasza:
#5 Nekem ASUS K volt, a billentyűzete egy förmedvény, a hűtése szintén (asus k53s) pff... És ezek a hibák mind a 2 éves gari lejárta után jelentkeztek, utána ki is purcant a semmitől XD Szóval ha ilyen gagyi a K, nem tudom milyen lehet az X (elvileg az rosszabb)... o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!