Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen processzort javasoltok?

Milyen processzort javasoltok?

Figyelt kérdés
Laptopom asus k73by típus . Processzor : 2 magos 1,65 Ghz AMD E-450 APU with Radeon(tm) HD graphics . Grafika : AMD Radeon HD 6470M . Szeretnék egy procit venni de nem tudom milyen irányban induljak el

2016. ápr. 7. 18:41
1 2
 1/12 szántóvető ***** válasza:
ez a proci forrasztva van az alaplapra,így nem cserélhető.
2016. ápr. 7. 18:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ , akk mit lehet tenni hogy jobb állapotba kerüljön ?
2016. ápr. 7. 19:13
 3/12 anonim ***** válasza:
El lehet adni, majd uj laptopot venni jobb procival.
2016. ápr. 7. 19:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Esteleg lehet hozzá társítani + 1 processzort ?
2016. ápr. 7. 19:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Masok tobb tizezret kifizetnek egy tobbfoglalatos szerver-alaplapert. Szerinted?
2016. ápr. 7. 19:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös nem kell pattogni , csak egy sima kérdést tettem fel mint laikus laptop használó . Gondolod ha kiismerném magam ennyire az alkatrészek terén akkor a troll birodalomba jönnék kérdezősködni ?
2016. ápr. 7. 19:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Am megkérném a kedves válaszolókat hogy értelmes válaszokat adjanak ahogyan az első válaszoló tette . Aki nem tud vagy nem akar normális dolgot hozzáfűzni az komment helyett inkább menjen és érezze jól magát marok marcsikával , mert a puffogásra nem vagyok kíváncsi
2016. ápr. 7. 20:11
 8/12 CspCsj ***** válasza:

Ezekben a laptopokban nem éri meg processzort cserélni:

- mert bár vannak cégek, akik kicserélik speciális eszközökkel a processzort,

- de ha csak a processzort akarod cserélni, akkor ebben a szériában nincs sokkal gyorsabb,

- ha sokkal gyorsabbat szeretnél, akkor az alaplapi vezérlő-chip is cserére szorul (de lehet, hogy az alaplap még így sem teljesen kompatibilis a választott processzorral)

- nem beszélve a gyorsabb processzor nagyobb hőtermeléséről, ami a hűtőrendszer cseréjét is igényli, mivel a hűtés a gyárilag szerelt processzorhoz van tervezve. (itt már barkácsolás is szóba jöhet, mivel nem könnyen fogsz találni olyan hűtést ami elég hatékony, és ebbe a házba lett tervezve)

Ha mindezt összeszámolod (munkadíjjal), akkor inkább másik gépet veszel.

2016. ápr. 7. 21:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értékes választ
2016. ápr. 7. 21:56
 10/12 A kérdező kommentje:
Én nem is igazán gyorsabbat szeretnék hanem újabbat egy 5 éves gépről volna szó s lehet már ráférne a "vérfrissítés"
2016. ápr. 7. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!