Miért nem világít a gépház?
Figyelt kérdés
Vettem egy Cooler Master K350 házat,ami elvileg a képek alapján világít,nekem mégse. Mit kéne belerakni hogy világítson?
Ez egy nagyon nagy probléma :( (vicc)
2016. ápr. 6. 18:10
1/11 anonim válasza:
Ez lenne az?Mert akkor nem is csoda...
3/11 A kérdező kommentje:
Igen.
2016. ápr. 6. 18:15
4/11 anonim válasza:
Ez a ház max akkor világit ha raksz bele LED-eket,a képek csak illusztrációk.
5/11 A kérdező kommentje:
Milyen LED-et lehet bele rakni? (link)
2016. ápr. 6. 18:22
7/11 anonim válasza:
Hát veszel bele ledes ventilátorokat vagy ilyen világítós led szarokat. Akkor viszont szopacs a direkt emiatt vetted ezt a házat, mert átvert a fénykép.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem direkt ezért vettem,hanem azért mert olcsó,és jó,belefért minden. :D
2016. ápr. 6. 18:32
9/11 anonim válasza:
ha olyan világítást szeretnél mint a képeken akkor vegyél bele egy ledes ventit.. viszont elméletileg jár hozzá ledes venti.. be van kötve az elől levő ventilátor?pörög?
10/11 A kérdező kommentje:
Igen pörög,viszont a CM szerint a gyári fekete. (Bár akkor nem tudom miért világít a képeken,mind1 :D )
2016. ápr. 6. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!