Tapasztalt felhasználók! Lenovo, Acer, vagy a Dell gépek megbízhatóbbak?
Melyiknek a legjobb a saját szervize, ha esetleg kifognék egy hibás gépet?
A Lenovo-ról például sok rosszat hallottam. Sokáig tart a gép szervizelése, barátságtalan ügyintézők..stb.
Szia, nekem Dell gépem van. Sajnos pont egy olyan szériát vettem, ami nagyon nagy tömeggyártásban ment. Semmiképp ne vegyél olyan gépet, ami minden második reklámon szerepel, hiába jók a paraméterek az árához képest!
Egyébként az aksija elég jól bírja, azzal nem volt még gondom. A képernyőjén van valami furcsa törés, de nem tudnám megmondani, mi az, mert úgy néz ki, mintha egy szempilla lenne rátapadva a képernyőre... de ez persze nem volt garanciális.
A zsanérom ment tönkre, azt kicserélték.
A szervíz elvileg úgy működik, hogy te sokat telefonálsz nekik, képet küldesz a hibáról, és ha úgy gondolják, hogy garanciális, házhoz mennek. Nekem ez pl tök kényelmetlen volt. De elvileg Pesten az Asztórián van egy hivatalos garanciális szervíz, persze ez a honlapon nincs fent, de már van ismerősöm, aki ott javíttatta garanciával a gépét. Szóval ez is működik.
Nekem a telefonos néni nem volt szimpi... az ember, aki kijött a zsanér miatt, ő jófej volt.
Egyébként az egész családomnak dell gépe van, alapvetően minden másodikkal teljesen meg vagyunk elégedve, a többivel úgy nagyjából...
Sok sikert!
16:53
Ja és a gépet már majdnem 4 éve vettem. Kb évente van újratelepítve a windows, teljesen jól múködik. Talán kicsit melegszik, de elvileg normális még. És nagyon tágak a nyílások, a hálózati kábel néha kiesik. De a következő Dell-széria pedig pont ennek az ellentéte lett, alig bírtam kihúzni a húgom laptopjából a pendrive-om, szóval ez nem általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!