Melyik a legjobb laptop márka? Ti milyen márkájút vennétek, és miért?
Ez most olyan kérdés, hogy melyik a legjobb autó...
Szerintem olyan nincs, hogy legjobb. Minden márkának vannak erősebb és gyengébb laptopjai, és nem teljesítményre, hanem minőségre gondolok.
A legjobb természetesen minden márkának a csúcskategóriás gépe, vagy ami utána jön, az Alienware. De az Alienware az más kategória már.
Megoszlanak a vélemények, vannak a márka fanatikusok, akiknek csak egy márka létezik és semmi más, valakinek meg mindegy, csak jó legyen. Meg persze olcsó...
Nincs jó vagy rossz márka, minden gyártónak vannak jó és rossz gépei egyaránt.
Mennyid van a laptopra és mike akarod használni?
Attól függ, mire akarod használni. Munkára, igáslónak nagyon jók a Thinkpadok és a Lenovók.
Játékra jóval erősebb és drágább gép kell.
Mennyi pénzed van rá?
kb olyan 140 000 Ft szánnék rá...amellett, hogy sok programot futtatok egyszerre, pl. Photoshop vagy Lightroom, mellette a net, Office (munka szempontjából), szeretnék játszani is...nem mondom, hogy olyan komolyabb játékokat elvigyen, mert tudom, hogy azokra már sokkal drágább gép kell...de azért valami régebbi CoD-ot vagy NFS-t jólenne rajta futtatni...
nekem nagyon szimpatikusak az Asus gépek amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!