Hogy lehet gameplay videókat csinálni?
Na, látom megkavartam a bili tartalmát. Ez van, amikor visszanyal a fagyi. Annyi a külünbség, hogy én a meglévő munkáid alapján fűztem hozzá szakmai kritikát, nem pedig egy kezdő érdeklődésére fröcsögtem. ;-)
Amúgy miért fontos neked a felhasználónév? Mitől lesz jobb, ha tudod, hogy k.pista99-cel vitatkozol? Mégis mire számítottál, hogy egy meddő vitába kezdek priviben? El vagy tévedve, nem nekem kell ismeretleknek bizonygatnom az éredményeimet a gyakorin. Mindössze rá akartam mutatni, hogy a bunkó stílusodat nem indokolja semmi. És legalább így mindenki látja, hogy mennyire egyszerű vagy. Bár ezt te bizonyítod legjobban a kommentjeidben. További szép napot!:-)
Egy ilyen nímand mi alapján fogalmaz meg "szakmai kritikát" ? Az elején te ütötted az asztalt, hogy ugyan mi alapján beszélek úgy, ahogy. Tehát ha szakmai kritikát emlegetsz, akkor nem ártana mellé tenni valamit, ami alátámasztja azt a bizonyos szakmaiságot. De egyébként szépen elébe mentél a dolognak azzal, hogy előre lefektetted, hogy nem fogsz vitázni. Ezt így kell csinálni. Arctalanul, a szakmaiság mellőzése mellett leszólni mások munkáját. Mert ez így csak lári-fári. Egyébként a fagyi nem nyalt vissza, mert én naponta több visszajelzést kapok a videóim alatt arról, hogy amit csinálok az jó.
Kedves "Tamás". Mivel én meglehetősen homofób vagyok, és most hogy tisztázódtak a nemi identitásbeli viszonyok, ezért a továbbiakban nehezemre esik ez a diskurzus.
Ja , még annyi : Igen, én egyszerű vagyok mint egy szeg. Inkább leszek ilyen életem végéig, mint olyan mint te, és a hozzád hasonló örök vesztesek.
Neked is szép napot ! :)
#21: Tudod, ha valakinek nincs használható érve, akkor bedobja a "de hát nem látszik a neved (más platformokon profilképed), akkor nincs is igazad" kulcsmondatot.
Ezt nyugodtan veheted úgy, hogy feladta a vitát, csak még füstöl kicsit az agya, és nem hajlandó beismerni, hogy veszített.
Ne magadból indulj ki.
Itt egyedül te viselkedsz pisis, akaratos, nagyképű gyerekként.
A vége mindent elmond. Nem tudtál mit mondani, kiderült, hogy amire annyira verted a nyálad, az igazából a nagy nullát veri, egyből elkezdtél érvnek nem mondható, kb. 60-as IQ alatt divatos szófordulatokkal dobálózol.
De tudod, mit? Csináld. Attól, mert bár bebizonyosodott, hogy alaptalan a nagyképűséged, de te ahelyett, hogy leszállnál arról a bizonyos lóról, inkább egy még magasabbra ülsz át, még nem lesz igazad. Nevezhetsz minket akárminek, dedósnak, debilnek, fogyatékosnak, felsorolhatos az összes létező sértést, ettől még nem lesz igazad. Legfeljebb a feldúlt kis lelked nyugszik meg, hogy kiadhatod magadból a gőzt.
De jobban tennéd, kedves "eredményes oktatóvideós", ha inkább a teljesítményedre koncentrálnál, és kicsit nézz magadba, mielőtt másoknak oktalanul nekiesel.
Részemről lezárva, kedves hisztis kisbaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!