Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet gameplay videókat...

Hogy lehet gameplay videókat csinálni?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy maga frapsel vagy más programmal tudom felvenni a játékot, de azt, hogy oldom meg hogy végig is tudjak beszélni videó közbe. Hangot azt mivel lehet felvenni maga játék közbe? Másik kérdés meg az lenne, hogy 2000 ezer forintos fejhallgató mikrofonja elég gyenge lenne ahhoz, hogy játékot vegyek fel ugye?

2016. ápr. 6. 08:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha elárulod hogy mi a célja annak hogy fel akarod venni azt hogy te játszol, és ezt normálisan meg is indokolod, akkor szívesen segítek.

Az nem indok, hogy a Youtube-ra szeretnéd feltölteni !! Ennél valami komolyabbat találj ki !

2016. ápr. 6. 08:58
 2/25 A kérdező kommentje:
1#: Csak akkor szeretném youtubra feltölteni, ha már minőségi a cucc. Soha se csináltam még videót.
2016. ápr. 6. 09:06
 3/25 A kérdező kommentje:
3# Tutoriálokat nem nagyon szoktam nézni.
2016. ápr. 6. 09:16
 4/25 anonim ***** válasza:
3%
Ja vagy úgy !! Akkor te is befektetett idő és munka nélkül akarsz előre jutni. Gratulálok.
2016. ápr. 6. 09:39
 5/25 A kérdező kommentje:
5#: Nem én csak szórakozásból akarok videót csinálni, ha utálod youtubosokat akkor meg ne engem fikázz. Ki beszélt itt a munkáról segítséget kértem és ennyi.
2016. ápr. 6. 09:44
 6/25 anonim ***** válasza:
97%

Kedves kötekedő barátom, neked most egyszerűen fájna segíteni, vagy szimplán csak nincs kivel veszekedned? Netán túl sokat képzelsz magadról, és fáj, hogy más is tölthet fel videókat, nem csak te?

Na és miért lenne köteles bárki neked megindokolni, hogy miért akar videót készíteni? Kinek képzeled magad? Semmi közöd hozzá. Ha ő fel akarja tölteni, ahogy játszik, tegye. Elfér a Youtube-on. De ha már ennyire kukacoskodsz: te például miért töltesz fel videókat?

Kérdező: valószínűleg elég.

A rögzítést megoldhatod Fraps-szel, a record external input-ot kell bejelölni. Vagy külön rögzíted (mondjuk Avidemux-szal) a hangot, és utólag kevered rá a videóra. Ennek hátránya, hogy valamivel jelezned kell, hogy hol indul a felvétel (koppintasz egyet a mikrofonon, amikor indítod a felvételt), és utólag minél pontosabban össze kell illeszteni. Előnye, hogy külön tudod vágni, szűrni, szerkeszteni a beszédet.

2016. ápr. 6. 10:57
 7/25 anonim ***** válasza:
7%

Nem vagyok a barátod. Én közel 400 db oktatóvideót töltöttem már fel, mindenféle témában. Hogy miért ? Azért hogy az effélék elboldoguljanak. És ja. Kézzel lábbal tiltakozom, és minden alkalmat megragadok azért, hogy az ilyen idióták ne tegyék fel a több milliomodik Minecreftos szánalmat.

Vágni ? Szűrni ? Te miről beszélsz ? A nyomorult Fraps-et nem tudja beállítani, majd pont videót tud szerkeszteni. Ne égesd már magad !

2016. ápr. 6. 11:44
 8/25 A kérdező kommentje:
7#: Köszi segítséget. 8#: Neked meg köszönöm a semmit jobb is, hogy nem segítettél, csak mondom engem sem érdekel minecraft idősebb vagyok, mint gondolnád, ha ez megnyugtat.
2016. ápr. 6. 13:05
 9/25 anonim ***** válasza:
92%

#8: Igen, oktatóvideókat "mindenféle témában", nagyon hihető ilyen szintű segítőkészség mellett.

Mielőtt pedig mást leidiótázol, előbb magadba kéne nézned. Ki is az, aki képtelen egy normális, primitívséget és indokolatlan nagyzást mellőző hangnemet megütni? Na látod, azzal vannak odafent komoly bajok.

Na de mesélj csak, miért reagálsz úgy, mint egy elmebeteg, ha valaki olyasmit mer tenni, ami neked nem tetszik? Ez valamiféle komplexus nálad? Vagy nem tudsz megbírkózni azzal, hogy te sem vagy különb másoknál? (Kommunikáció és kultúra terén semmiképp.)

2016. ápr. 6. 13:30
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Pannóniás, te mit vered itt a nyálad? Egy kérdésnél sem láttam még normális válaszodat, ennek ellenére mindenhova odapofátlankodsz habzó szájjal fröcsögni.
2016. ápr. 6. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!