Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » TP-Link 841ND Roter-en hogyan...

TP-Link 841ND Roter-en hogyan cseréljem le a firmware-t?

Figyelt kérdés

A firmware egyszerű lenne a TP-link honlapján letöltöm a legújabbat>kicsomagolom>router menüjébe belépek>reset>modemből jövő Lan kábelt kihúzni>majd betallózni és megvárni hogy lecserélje áramszünetmentesen stb. Így tettem amikor megvettem is és sajnos ledobált folyamatosan a hálózatról használhatatlan lett még szerencse hogy megjegyeztem az eredeti firmware-t arra visszacseréltem és újból jó lett. Most ez van a routeren:Firmware Version:

3.12.5 Build 100929 Rel.57776n

Hardware Version:

WR841N v6/v7 00000000 és ezt töltöttem le a TP-Link honlapjáról:wr841nv11_wr841ndv11_en_3_16_9_up_boot(150616) kérdésem merjem frissíteni vagy mit kell még tenni hogy ne járjak úgy mint amikor megvettem?

2016. ápr. 3. 10:01
 1/2 A kérdező kommentje:
Azért másoltam oda a Hardware version-t is amit látok a System tools-ban lehet hogy nem is jó az a firmware se amit fentebb megneveztem illetve odáig megint eljutottam hogy letöltöttem és kicsomagoltam, olyan valaki segítségét várom aki meg tud erősíteni abban jó-e a letöltött firmware és mit kell tenni hogy frissítés után is használható jó legyen, természetesen a beállításokat korábban is én végeztem el többféle internet elérésünk is volt meg D-Link router is volt korábban a beállításokkal nem volt különösebben gond.
2016. ápr. 3. 10:13
 2/2 P.O.C. ***** válasza:
Még hó hogy nem engedi, mikor nem is megfelelő a hardver verziót akarod felrakni. Neked v6 -os vagy v7 -es van és a v11 -re írt firmware akarod felrakni. Mázlid van, hogy nem téglásítottad ezzel a húzással.
2016. ápr. 4. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!