Re-image your computer, hogyan? (Többi lent)
Amikor ma felkapcsoltam gépet kék halál volt. Irta, hogy restart, megcsináltam. Aztán kiirta, hogy Launch Startup Repair ès Start Win Normally.
Az utóbbi nem ér semmit. De az elsőnél kidobja recovery menüt. Később kiirja, hogy "Re-image your computer: Scanning for system image disks"... Cannot find. Majd birok Retry és Cancel nyomni. A retry ugyanigy megy, de cancel, akkor kidob egy nagyobb ablakot és választani kell a "Select a system image". Majd next. Fenn irja hogy csatlakoztatni kell valamit.
Neten utánaolvastam, hogy kell a DVD vagy USB.
Csak én ilyeneket hol szerzek be? Esetleg egyéb megoldás?
Olyan nem jelenik meg, mint a következő videóban 1:30 után?
https://www.youtube.com/watch?v=Z66-yyXqKr4
Ha látsz ilyet, akkor válaszd a Command Prompt-ot és futtasd a következő parancsot (beírod és Enter):
chkdsk C: /f
(C: meghajtó után kipróbálhatod a D: meghajtóval is, pláne ha pár másodperc alatt végez, mert ekkor valószínűleg a 100MB-os indítópartíciót társította a C: betűjelhez nem pedig a Window partícióját)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!