Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » There were errors on this...

There were errors on this page. Please review your entries. Personal Image - Upload a photo from your computer Images must be in the JPEG format and a resolution of 72 dpi or less. Ez mit jelent? Egy angol oldal írja ki.

Figyelt kérdés
Igazából azt értem hogy JPEG formátumban kell lennie...de az a "72 dpi " az mit jelent? Oo
2010. febr. 25. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:

1 összetet szavat mondok webforditó de ha ennyit nem tudsz meg tenni akkor itt van

Hibák voltak ezen az oldalon. Tekintsd át a belépéseidet. Personal Image - Upload egy fotó a számítógépedről Imagesnek a JPEG formátumban és egy 72-es határozatban kell lennie dpi vagy kevesebb

2010. febr. 25. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát találtam itt egy kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..

Nagyjából leírják.

És elsőnek: nem a fordítást kérdezte, hanem hogy mi az a 72dpi!

2010. febr. 25. 20:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm...

1. válaszoló: igen én is lefordítottam wikipédiában, de a jelentését nem tudtam.

2.: Köszönöm, nagy segítség volt...

De szóval a felbontás.. de hibát ír ki ugye, akkor meg kell változtatni, de hogyan?

2010. febr. 26. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!