MineCraft ingyen szerver hosting?
Kellene egy ingyen minecraft szerver hosting, aki tud, linket...
Nem kell túl nagy szerver, elég kb 15-20 játékos, a tárhely sem kell, hogy olyan nagy legyen, de lehessen normálisan használni. (ha lehet, ne olyat, ami 2 óráig megy, vagy egy pár nap és többé nem indítod el!)
Esetleg, ha van valami jó haverod, akinek szerver gépe van fölösbe, akkor talán megoldható lenne ingyen. (max az áramot fizetnéd vagy valami)
De egyébként nem. Senki sem fog neked hostolni, főleg egy 15-20 slotos szervert. Az azért annyira nem kicsi...
Egyszerűen z nem éri meg senkinek rajtad kívül :D
Esetleg, ha valahogy ügyesen egy kis pénzt tudsz kihozni a szerverből, akkor 1 részét lehetne fedezni a kiadásoknak.
Egyébként pedig néhány ezer egy szerver. Ha haverokkal akarsz valamit szerverszerűséget alkotni, akkor összedobjátok a pénzt és havi szinten nem drága.
Minehub.co
Ingyen szerver hosting
Valamelyik gyökér ingyenes hosting kileakelte a jelszavam valamikor pár éve, szóval soha többet most már. xD
Inkább fizetek valami olcsó szar contabo vps-t.
Már bérelt dedikált gépen tolom azóta. ;)
Hogy repül az idő.
Elkezdtem egy Minecraft szervert egy ingyenes próbaidőn egy hostingnál, aztán csoda folytán lett egy jobb internetünk, úgyhogy elkezdtem otthoni netről hostolni, később VPS-re költöztem, és most itt tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!