Szerver hosztingolás!?
Figyelt kérdés
Nemsokára egy hosztinger weboldalat szetetnék csinálni amin minecraft,minecraft PE ,counter strike,gta san andreas,szervereket szeretnék üzemeltetni a pc im már megvannak hozzá márcsak a teknika kell tudnátok mindegyikröl linket küldeni hogy müködik? A helyesirásért sry!!2015. dec. 19. 21:48
2/11 anonim válasza:
1.Kéne egy weboldal
2. Üzleti, gyors internet kell a hostingnak
3. Többe kerülne az áram és a net, mint amennyi hasznod lenne
4. Tudni kell konfigolni, win/linux hozzáértés, FTP
Ha olyan akarsz lenni, mint pl. az InfinityHosting, akkor ember is kell
3/11 anonim válasza:
ohh my god.. ugye áfás számlát tudsz adni? vagy majd csengessen a tek és vigye el a szerverparkodat amit otthon a pincébe építettél? ezért megérte megvenni azt a 2-3 klímát az alaksorba.. vagy 2 db 775-ös dual core-os gépről hosztingolnál? :D
4/11 A kérdező kommentje:
Hajjjh nem nagy céget szeretnék csinálni de ink nem is szoltam!!!
2015. dec. 20. 10:31
5/11 anonim válasza:
ha magadnak csinálod akkor ok, de ha másnak akarod akkor hozzá se kezdj
6/11 anonim válasza:
Hogy tud az ember saját magának hosztingolni?
7/11 anonim válasza:
úgyértem csinál magának szervert
8/11 A kérdező kommentje:
ugyértem hogy NEM segitetek!
2015. dec. 22. 13:09
9/11 anonim válasza:
Legalább helyesen írni tanulj már meg az istenáldjon meg.
10/11 A kérdező kommentje:
tojom le! :)
2015. dec. 24. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!